Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 33 8,3%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 28 7,0%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 79 19,8%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,5%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 42 10,5%
  • Βέρα

Ψήφοι: 25 6,3%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 46 11,5%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 90 22,5%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 47 11,8%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 20 5,0%
  • Πάολα

Ψήφοι: 50 12,5%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 29 7,3%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 8,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    400

Polysex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
1.114
Πόντοι
201
Δεν ξέρω πόσο καιρό ασχολείσαι με το άθλημα. Μια πολύ καλή υπήρχε στο χώρο μέχρι το 2015 περίπου, μια ξανθιά και αφράτη, η Αλεξάνδρα (Νομίζω από την Τσεχία).
Αλεξάνδρα Σέρκωφ λες;;;Παλιά φρουρά!!!

telis67

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
10
Like
284
Πόντοι
290
Είσαι ωραίος, αυτή εννοώ,κρίμα που έχει εγκαταλείψει τον αγώνα. Να είναι καλά όπου είναι τώρα. Μας είχε χαρίσει απίστευτες στιγμές.

Kuku7

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2022
Like
690
Πόντοι
81
Είσαι ωραίος, αυτή εννοώ,κρίμα που έχει εγκαταλείψει τον αγώνα. Να είναι καλά όπου είναι τώρα. Μας είχε χαρίσει απίστευτες στιγμές.
Που τη θυμηθηκατε ρε μαγκες!!!! Μαζι με ελενη..με μπετυ...η αλεξανδρα ηταν τοπ!!

Kuku7

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2022
Like
690
Πόντοι
81
Μαζί με τη Μαρίνα τη μελαχρινή, θηρίο ανήμερο και αυτή.
Μόνο η Μπέτυ έρχεται τώρα σε λίγες εμφανίσεις, από την τότε όμάδα
Πολυ σωστααα τα λες!!! Τη μπετυ την ειχα πετυχει κ σε μια αγγελια πιο παλια αλλα δν θυμαμαι..

Despacitoss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
190
Πόντοι
1
Τώρα από τις καινούριες που έχει φέρει ποια αξίζει για αυταρχικό;

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.590
Πόντοι
6.955
αξιζει να επισκεφτω την αννα;
Μόλις γύρισα από την Αννα. Ηταν εμφανώς μαστουρωμένη. Εμφανησιακα πολυ skinny με μικρο βυζι, ανυπαρκτα κωλομερια και κρεμαστα μουνοχειλα! Μετρια συμνετοχη, δεν μιλαει ελληνικα κι οπως ειπα ξεκαθαρα κατι ειχε πιει. Ηταν κσλο το οτι δεν βιαζοταν στο δωματιο να με ξεπετσξει. Δεν θα την ξαναπληρωνα.

apistos21

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2024
Like
374
Πόντοι
21
Μόλις γύρισα από την Αννα. Ηταν εμφανώς μαστουρωμένη. Εμφανησιακα πολυ skinny με μικρο βυζι, ανυπαρκτα κωλομερια και κρεμαστα μουνοχειλα! Μετρια συμνετοχη, δεν μιλαει ελληνικα κι οπως ειπα ξεκαθαρα κατι ειχε πιει. Ηταν κσλο το οτι δεν βιαζοταν στο δωματιο να με ξεπετσξει. Δεν θα την ξαναπληρωνα.
σε ευχαριστω φιλε μου

Kuku7

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2022
Like
690
Πόντοι
81
Καλησπερααα.γνωριζει καποιος την αγγελια της μπετυς...που μπορουμε να τη βρουμε;;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.623
Πόντοι
7.215
Κι εμένα που πήγα και την τσέκαρα για πρώτη φορά σήμερα μου φάνηκε πολύ skinny με μικρά βυζιά και ανύπαρκτα κωλομέρια, απορώ με τις φωτογραφίες στο site του studio που την κάνουν να φαίνεται ότι έχει κωλάρα... Επιπλέον όντως δε μιλάει και ελληνικά απ' ό,τι μου είπε κι ο συμπαθής τσάτσος, κατά τα άλλα τα κρεμαστά μουνόχειλα είναι δέλεαρ για 'μένα αλλά το υπόλοιπο πακέτο... Δεν! Αμάντα και Βαλέρια που τσέκαρα επίσης δε μου έκαναν πολλή εντύπωση γιατί είναι μινιόν αλλά έχουν ωραίους κώλους ομολογουμένως. Επίσης τσέκαρα Βαλέρια που μου έκανε άριστη εντύπωση από εμφάνιση και από τρόπους στο σαλονάρισμα, κάνει μπαμ ότι είναι αξιόπιστη επιλογή και θα δοκιμαστεί σίγουρα. Νομίζω ότι δεν έχω τσεκάρει ακόμα Λίνα, Λορένα και Ρωξάνη, είναι στα υπ' όψιν... Και κάτι για τους φίλους των τρανς, χθες που πήγα Κατεχάκη να τσεκάρω την Αμάντα με υποδέχτηκε η Τάνια που μου έκανε τρομερή εντύπωση από εμφάνιση και κυρίως πρόσωπο, αν γούσταρα τρανς θα τη δοκίμαζα 100%!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.623
Πόντοι
7.215
Παντρεμένη με παιδιά πλέον στη Ρουμανία, έχουμε μια αραιή επικοινωνία, καλή της ώρα εκεί που είναι...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom