Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.097
- Πόντοι
- 2.696
δηλαδή από αυτό που έγραψα εσύ κάπως κατάλαβες ότι έκατσα να με γαμήσει?Ήταν ενεργητική ;; Από προσόντα ;
δηλαδή από αυτό που έγραψα εσύ κάπως κατάλαβες ότι έκατσα να με γαμήσει?Ήταν ενεργητική ;; Από προσόντα ;
Έχω πάει εδώ και καμία εβδομάδα 10 μέρες να δω την Αλεξία που γράφετε πόσο μουναρα είναι κλπ. Και ρε παιδιά... Το ήξερα μέσα μου ότι τρολλαρετε αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!
Αντίκρισα λοιπόν έναν κανονικότατο άντρα που απλώς είχε βαφτεί κ φορούσε γυναικεία ρούχα! Ρε πάτε καλά???
Ναταλία και Ελίνα βέβαια, καμία σχέση! Είναι κ οι δύο φωτιά!!
Έχω πάει εδώ και καμία εβδομάδα 10 μέρες να δω την Αλεξία που γράφετε πόσο μουναρα είναι κλπ. Και ρε παιδιά... Το ήξερα μέσα μου ότι τρολλαρετε αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!
Αντίκρισα λοιπόν έναν κανονικότατο άντρα που απλώς είχε βαφτεί κ φορούσε γυναικεία ρούχα! Ρε πάτε καλά???
Είσαι πολύ λάθοςΈχω πάει εδώ και καμία εβδομάδα 10 μέρες να δω την Αλεξία που γράφετε πόσο μουναρα είναι κλπ. Και ρε παιδιά... Το ήξερα μέσα μου ότι τρολλαρετε αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!
Νμζ έχει πρόγραμμα να μπεις να τσεκαρειςΓνωρίζουμε εαν εργάζεται ακόμα η Πανδώρα απο τα παλιά ;
Δεν είναι εκεί πλέον. Έχει χρόνια να εμφανιστεί στο συγκεκριμένο.Γνωρίζουμε εαν εργάζεται ακόμα η Πανδώρα απο τα παλιά ;
αν είναι αυτό που έχει κ viber ισχύει κιόλας. Αλλά αν την είχαν σε κάποιο μαγαζί θα βόλευε παραπάνωΣτο google πάντως υπάρχει ένας αριθμός από παλιά αγγελία
αν είναι αυτό που έχει κ viber ισχύει κιόλας. Αλλά αν την είχαν σε κάποιο μαγαζί θα βόλευε παραπάνω
Δεν φαίνεται να έχει Viber δυστυχώςαν είναι αυτό που έχει κ viber ισχύει κιόλας. Αλλά αν την είχαν σε κάποιο μαγαζί θα βόλευε παραπάνω
το ενεργό τηλέφωνο της πρέπει να είναι αυτό που τελειώνει σε 6630Δεν φαίνεται να έχει Viber δυστυχώς
εμενα παντως μου φανηκε ακριβως ιδια οπως στις φωτο. Επειδη την ειδα μαζι με την Ναταλια, πιο αγορι φανηκε η Ναταλια παρα η ΑλεξιαΈχω πάει εδώ και καμία εβδομάδα 10 μέρες να δω την Αλεξία που γράφετε πόσο μουναρα είναι κλπ. Και ρε παιδιά... Το ήξερα μέσα μου ότι τρολλαρετε αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!
Αδελφέ κανείς μεγάλο λάθος μάλλον μπερδεύεσαι η είσαι τυφλός είναι λάθος η απάντηση που έδωσεςεμενα παντως μου φανηκε ακριβως ιδια οπως στις φωτο. Επειδη την ειδα μαζι με την Ναταλια, πιο αγορι φανηκε η Ναταλια παρα η Αλεξια
Εσυ μάλλον είσαι τυφλός η έχεις κόμπλεξ η κοπέλα είναι τέλεια πηγαίντε να την δείτεΑδελφέ κανείς μεγάλο λάθος μάλλον μπερδεύεσαι η είσαι τυφλός είναι λάθος η απάντηση που έδωσες
Έχω πάρει Ελινα μόνη της πριν καιρό, πολύ καλή. Χωρίς να βιάζεται κλπΤρελό δίδυμο ελινα και Ναταλια τρανς της είχα πάρει παρτουζα πολυ καλές έχουν βάλει και στήθος αξίζουν να της επισκεφτείτε αλλα είναι σπάνια στης βάρδιες μαζί
Ελίνα από προσόντα πως είναι;Έχω πάρει Ελινα μόνη της πριν καιρό, πολύ καλή. Χωρίς να βιάζεται κλπ
Δεν υπήρξε έπαρση σημαίας, έπαιξε παθητικά. Δεν νομίζω ότι μπορεί να παίξει ενεργητικά πάντως…Ελίνα από προσόντα πως είναι;