You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Μπου-Μπου βλέπω ξανα Κέλλυ στο πρόγραμμα. Οπως φαίνεται όλοι επιστρέφουν!!
στη περιπτωση της Κελλυς το σημαντικοτερο ρολο επαιξε η δικη σας επιμονη να γυρισει ;)
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Πολύ σωστά!! Προτεραιότητα έχει ο πελάτης και μετά το κέρδος!!!
προτεραιοτητα μωρο μου ο πελατης ειχε πριν καποια χρονια........
τωρα δεν εχει απλα προτεραιοτητα
ειναι το αφεντικο το ιδιο ;)
Γεια σας καυλιαρηδες!Τι εμαθα? Εχουμε καλα νεα!! Επιστρεφει το πρωτο μου διδυμο, η Κελλυ! Ω, ρε γλεντια!
![]()
![]()
![]()
τι κανεις Αλικακι μου?
απλα διδυμο το λες εσυ αυτο?
εγω το λεω ανωμαλια στο τετραγωνο

λυσσαρες

Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Γεια σου Αντζελα!;) Πω,πω τι μου θυμισες! Αξεχαστες εποχες! Λες να επαναληφθουν? Παντως καλη κινηση μεγαλη αφεντρα! ;)
![]()
συγουρα
παλι θα σπασουν ολες οι βεργες και τα μαστιγια και θα τρεχουμε με την ψυχη στο στομα να τα αντικαταστησουμε
ε και εσυ δεν πας πισω αφου με το στυλ σου "μια κρυο μια ζεστη" τους τρελαινεις στα αυταρχικα ;)
marinaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2009
- Like
- 114
συγουρα
παλι θα σπασουν ολες οι βεργες και τα μαστιγια και θα τρεχουμε με την ψυχη στο στομα να τα αντικαταστησουμε
ε και εσυ δεν πας πισω αφου με το στυλ σου "μια κρυο μια ζεστη" τους τρελαινεις στα αυταρχικα ;)![]()
Καλησπέρα στα όμορφα κορίτσια και αγόρια

Άντε Άικι πάλι να τρέχεις πίσω τις και να μην προλαβαίνεις να σώσεις τους αυταρχικούς

STAR έχεις δίκιο όμως σε ένα και εγώ βλέπω πως θα είμαι στο τηλ μια ώρα για να δώσω την παραγγελια στο sexshop και μετά να τρέχουνε με γεμάτες τσάντες από τα μαστίγια .... θα τα σπάσει όλα η τρελή μας αφέντρα!!

Αύριο το πρωί θα κάνουμε το σεφτέ για τις νέες εποχές

kisses by marina
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 457
- Πόντοι
- 2.046
marinaki τι κανεις baby?ελπιζω ολα καλα.μια απο αυτες τις μερες θα ερθω να τα πουμε και απο κοντα![]()
ταμειο ε?
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 457
- Πόντοι
- 2.046
;)ψιλα βεβαια αλλα οκ...
συγουρα
ε και εσυ δεν πας πισω αφου με το στυλ σου "μια κρυο μια ζεστη" τους τρελαινεις στα αυταρχικα ;)![]()
Το ΔΝΤ δανείζει λεφτά για τη διάσωση του Στράπονμαν;
Γιατί από όσα ο ίδιος ομολογεί για ό,τι αφορά την οικονομική του κατάσταση, θα χρειαστεί εξωτερικό δανεισμό για να επισκέπτεται τόσες πολλές αφέντρες!!
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
καλισπερα σε ολουσ και καλι διασκεδασι πεδια :-* :-* :-* :-* :-* :-*