παω να κοιμηθω τωρα.. σε λιγες ωρες πρεπει να ειμα ξαναετοιμη για τους τουριστες:S :S :S
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
παω να κοιμηθω τωρα.. σε λιγες ωρες πρεπει να ειμα ξαναετοιμη για τους τουριστες:S :S :S
μην πας πουθενά !!βαρεθηκα να το περιμενω πια
με αυτο το καιρο που ειναι εδω τωρα σκεφτομαι να ξαναφυγω για καμια ταιλανδι![]()
Θα σε κλεψη κανενας ταιλανδεζος και θα σε ψαχνουμε,ελα καλυτερα εδω πανωβαρεθηκα να το περιμενω πια
με αυτο το καιρο που ειναι εδω τωρα σκεφτομαι να ξαναφυγω για καμια ταιλανδι![]()
ελα ρε συ ποιος ταιλανδεζος θα με κλεψει? ειναι σαν μαιμουδακια αυτοιΘα σε κλεψη κανενας ταιλανδεζος και θα σε ψαχνουμε,ελα καλυτερα εδω πανω![]()
![]()
![]()
Καλο υπνο και απονηρευτοπαω να κοιμηθω τωρα.. σε λιγες ωρες πρεπει να ειμα ξαναετοιμη για τους τουριστες![]()
![]()
![]()
ειπαμε βαρεθηκα να περιμενω :-μην πας πουθενά !!
μπορεί να αργούμε ..το καλοκαίρι και εγώ
άλλα πάντα ερχόμαστε !!
Καλα ντε μηνειπαμε βαρεθηκα να περιμενω :-
καλησπερα Γιωργη μου, καλησπερα σε ολους!!!Καλα ντε μην![]()
κολοκαιρος παλι βρεχη, απο το Σαββατο δειχνη να ανεβενη στους 25+
Καλησπερα κουκλιτσα :-* :-* :-*
Παντως σημερα πολυ διαφορετικος καιρος απο της αλλες ημερεςκαλησπερα Γιωργη μου, καλησπερα σε ολους!!!
ναι ναι αντε να ερθει καλοκαιρι θα παμε για κανα μπανακι![]()
![]()
![]()
Καλημερα κουκλιτσα :-* :-* :-*καλησπερα Γιωργη μου, καλησπερα σε ολους!!!
ναι ναι αντε να ερθει καλοκαιρι θα παμε για κανα μπανακι![]()
![]()
![]()
καλό μεσημέρι Daria,καλησπερα σε ολους!!!
Η αγαπημένη μας Λάουρα θα είναι στη πατρίδα της για ένα μήνα ακόμα.Επιστρέφει στην Ελλάδα αρχές Ιουλίου πάλι στο πόστο της.Τί γίνεται με την Δροσοπούλου 95?Λειτουργεί αυτές τις μέρες?Τι γίνεται με Λάουρα ποτέ θα ξαναδουλεψει ξέρει κανείς ?
Nομίζω ότι οι προσπάθειες της επιστήμης για κλωνοποίηση δεν έχουν ακόμα ευοδωθεί.Ξεκινησε παλι? Με Νταρια?
Η Νταρια πλεον εργαζεται στο Βουλιαγμενης 83 και Φραντζη 47.Ξεκινησε παλι? Με Νταρια?