χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 3.083
- Πόντοι
- 606
αι ντοντ νοου :ναθινγκΡεεέεεεε @χρηστος1011 έχεις ιδέα εάν υπάρχει κάποια στοιχηματική εταιρεία που μπορώ να στοιχηματίζω για τα live του Big Brother κι έτσι φάση;;;;![]()

αι ντοντ νοου :ναθινγκΡεεέεεεε @χρηστος1011 έχεις ιδέα εάν υπάρχει κάποια στοιχηματική εταιρεία που μπορώ να στοιχηματίζω για τα live του Big Brother κι έτσι φάση;;;;![]()

![]()
Σκοπια under21-Mαυροβουνιο under 21 γκολ-γκολ&2,5 Οβερ 1 ευρω πονταρισμα

βλεπω Τσιτσιπα Χρησταρακαλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης:hi
Rogue City: Bronx (2020) παιδια καλη ταινια βλεπεται ειναι γαλλικη την προτεινω ειναι σαν τις προβλεψεις που δινω κουβας![]()
οχι βλεπεται
κολο κολο βαλε γκολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ............
βλεπω Τσιτσιπα Χρησταρακαλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης:hi
Rogue City: Bronx (2020) παιδια καλη ταινια βλεπεται ειναι γαλλικη την προτεινω ειναι σαν τις προβλεψεις που δινω κουβας![]()
οχι βλεπεται
![]()
εγω ειμαι ποδοσφαιρακιας 
Τωρα με την καραντινα ολα τα βλεπωβλεπω Τσιτσιπα Χρησταρακαλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης:hi
οχι βλεπεται
![]()
εγω ειμαι ποδοσφαιρακιας
![]()
πω πω ενα κουπονι που εχει σημερα

θα δω ταινια τωρα θα σας πω αυριο αν μαρεσε ποια ειναι
με αυτο το κουπονι που εχει σημερα αν δεν τους παρουμε 5000 ευρω δεν παμε πουθενα