χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 3.083
- Πόντοι
- 606
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης
Παιδια η bet365 ειναι απαραδεκτη εδω και 20 + μερες δεν με βαζουν τα 53 ευρω αναληψη παιζω στην bet365 8 μπορει και 9 χρονια μιλαμε για τα 53 ευρω με ζητανε ξανα ολα τα στοιχεια που τα εχω κανει ταυτοποιηση ενταξει λες και δεν τα ξερουν ευκολο ειναι αυτο αριθμο ασφαλειας ευκολο και αυτο την ημερα που εκανα τα 5 ευρω καταθεση που ειναι απο την καρτα ταμιευτηριου μου εδω μακακια μου
που την εχω δωσει δεν ειναι αυτο ειναι οτι ζητανε κατι που τα εχουν ηδη ενταξει τους τα εδωσα πριν λιγο με πεδευουν οι φουστιδες για 53 ευρω ενω αυτα τα λεφτα τα εδωσα απο την τσεπη μου στον φιλο που τα κερδισε στον λογαριασμο μου. Μιλαμε για λαμογια απατεωνες του κερατα περιμενω να δω τι θα γινει ενταξει εννοειτε οτι δεν ξαναπαιζω ουτε 0,1 λεπτο θα αυτοαποκλειστω δεν θα ξαναμπω ουτε για πλακα. Δεν ξαναμπενω σε εταιρια του ιντερνετ να παιξω ποτε. Μονο οπαπ μουρη με μουρη στον προποτζη μπροστα τουλαχιστον εδω μπορουμε να κινηθουμε και νομικα αν παρουμε κανα μεγαλο ποσο τεσπα αυτα:hiΥΓ..δεν ειναι τα 53 ευρω οσο η πουστια τους μαμω την αγγλια τους
Παιδια η bet365 ειναι απαραδεκτη εδω και 20 + μερες δεν με βαζουν τα 53 ευρω αναληψη παιζω στην bet365 8 μπορει και 9 χρονια μιλαμε για τα 53 ευρω με ζητανε ξανα ολα τα στοιχεια που τα εχω κανει ταυτοποιηση ενταξει λες και δεν τα ξερουν ευκολο ειναι αυτο αριθμο ασφαλειας ευκολο και αυτο την ημερα που εκανα τα 5 ευρω καταθεση που ειναι απο την καρτα ταμιευτηριου μου εδω μακακια μου

ευρω τσεπατα