John..2019
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 537
- Πόντοι
- 290
Οχι βεβαια. Καθε αγωνας που δεν γινεται οριζετε ως μοναδα (1)καλησπερα παιδια τωρα που ακυρωθηκε η διοργανωση της γιουρολιγκα τα οβερ που εχω βαλει μετρανε η οχι
Οχι βεβαια. Καθε αγωνας που δεν γινεται οριζετε ως μοναδα (1)καλησπερα παιδια τωρα που ακυρωθηκε η διοργανωση της γιουρολιγκα τα οβερ που εχω βαλει μετρανε η οχι

Alvarado - Ind. Rivadavia νεξτ φαν μπετ
κουΜΟΥΝΙΑ ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ
αυτοι πουλανε τις γυναικες τους για να τις καβαλανε καπιταλες και κουφαλες
τα ποδοσφαιρα δεν θα πουλανε??![]()
καλησπέρα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης
[/move]
και παλι κατι εχει στο δυαδικτιο Για να καταλάβω, ποντάρεις μόνο βάσει των προγνωστικών των μοντέλων σου ή κάνεις και ποιοτική ανάλυση σε κάθε παιχνίδι; Και σε τι επίπεδα ROI βρίσκεσαι με τα μοντέλα αυτά, αν επιτρέπεται;Εντάξει κάτι έχει, όμως δεν θέλω να ρισκάρω πάνω από 3-5Ε σε κάθε ματς γιατί δεν υπάρχουν πλέον τα δεδομένα για τον υπόλοιπο πλανήτη - τα έσβησα σταδιακά από πέρυσι τον Αύγουστο με την προοπτική ότι επικεντρώνομαι σε Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, Γαλλία 1/2, Ιταλία 2 & Σκανδιναυία - και αραιά και που ποντάριζα Ελλαδιστάν & Ισπανία 1.
Το να βγάζω εκτιμήσεις για τις λοιπές χώρες & κατηγορίες ανήκει εντελώς στο χώρο των παραδοχών & υποθέσεων με αποτέλεσμα ο κουβάς να είναι αμεσότατος. Αυτός είναι ο λόγος που τα ποσά πονταρίσματος είναι μικρά, εντούτοις, έγραψα και πριν ότι αυτό γίνεται καθαρά για λόγους δοκιμής των δυνατοτήτων του προγράμματος με την σκέψη ότι έστω θα αρχίσει κάποια στιγμή η Σκανδιναυία.
Αν λοιπόν μελετήσετε το συνημμένο αρχείο θα δείτε ότι ο Δ. Ιωάννου έβγαλε τα όποια συμπεράσματα έβγαλε χρησιμοποιώντας διαφορετικές βάσεις δεδομένων για την κάθε χώρα - με άλλα λόγια ο τυφλοσούρτης ότι εγώ έχω ~6 χιλιάδες αγώνες στις χώρες αυτές - άρα το επεκτείνω και στις υπόλοιπες ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ στην πληθώρα των περιπτώσεων.
Τέσπα, πήρα αρχικές αποδόσεις ώρα 17:55 για κωλότουρκους όποιος θέλει ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ρισκάρει.