Διαγραμμένο μέλος 178507
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2018
- Like
- 2.779
- Πόντοι
- 456
Δεν αξιζει, καλυτερα σκετο διπλο, ειναι νωρις ακομα αλλωστε
Exeis gia tora tipota gia live να παρουμε κανενα φραγκο?
Εγώ θα στοιχηματίσω Χ ημίχρονο στο Τουκουμάν-Νιούελς που ξεκινά στις 2:00π.μ.
Εγώ θα στοιχηματίσω Χ ημίχρονο στο Τουκουμάν-Νιούελς που ξεκινά στις 2:00π.μ.
[/move]
και να δουμε τι εχει αυστραλια
αχχ ελλαδαρα μου με το καλυτερο κλιμα στην γη ευλογημενη χωρα αρε κουφαλες μεταναστες σας ζηλευουμε 
δεν γινεται κατι πρεπει να παιξουμε στο σαιτ του τσεχοποντιου οπαπ για να κανουμε το 1 δισεκατομμυριο ευρω τζιρο που ζηταει και να κανουμε αναλυψη μονο πανω απο 1,50 δεν γινεται οβερ αντερ κτλ μονα ζυγα δικα του ο φουστης
ενταξει αποδεχομαστε τους ορους τις καθε εταιριας δεν μας βαζει κανεις το μαχαιρι στο νυχι
[/move]εχει και κατι παραγουανα παιχνιδια δεν ειναι και τοσο αμαν αμαν τεσπα παω για μπανιο γκαις ξυρισμα αν και σε ξυριζει το κρυοκαι μετα δουλεια 12 ωρες
![]()
![]()
θαχει πουλησει τιππτα χωραφια κ στο μελλον θα πουλησει κ κανα οικοπεδο ...Τι δουλεια κανεις Χρησταρα αν επιτρεπεται;
Σαν Μαρτιν -Νιουελς Ολντ Μποις OVER 2,5 (2,40) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

[/move]
ευτυχως που ειμαι παιδαρος ομορφος εξυπνος χαμηλων τονων μπικος=
Αχχχ ελλαδα μου θα με λειψεις αν πιασω το κρατικο προτοχρονιατικο την 5αδα
Λέμε τον άσσο...να κάνουμε καλύτερες,μαζυ με Χ2 τον αρουκο,ΑΣΣΟ την Ξάνθη και βέβαια το 0-2 της Μπόκα!!!! Τρεεελααα θα περάσουμε στα Cayman Islands...παιχτε παναθα αυριο 2πλο κ θα κανετε γιορτες καλες

αλλα θα ρεφαρω τα παραβολα του ταχυδρομειου 

που είναι στη μπετ τυπε?Ο τύπος μόλις κατέκτησε το 7ο UK Championship και 19ο Major τουρνουά σνουκερ στην καριέρα του και έγραψε ιστορία ξεπερνώντας τον σπουδαίο Stephen Hendry, ήδη γίνεται ένας μικρός χαμός σε Twitter για ώθηση της υποψηφιότητάς του για BBC Sports Personality of the Year (BBC Αθλητική Προσωπικότητα της χρονιάς 2018). Εγώ το ταλιρακι μου το έριξα σε απόδοση 100.00, τόσο το προσφέρει ο Stoiximan και η bet365 αυτή τη στιγμή, λογικά είναι θέμα χρόνου να πέσει.
Όριο μέχρι 5€ αφήνει ο stoiximan να παίξεις στον O'Sullivan, ενώ είδα και screenshot Άγγλων στο Twitter μέσα από την 365 που ήδη τους δίνει cashout 12£ έχοντας παίξει 5£ σε απόδοση 100.00![]()
![]()
![]()
Στο 'Κόσμος' ήταν αλλά και γω τώρα που το ψάχνω δεν υπάρχειπου είναι στη μπετ τυπε?