Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αν και ευχομαι να σου κατσει το στοιχημα... αν χασει σημερα απ την αρσεναλ, πολυ πιθανο να χαιρετησει πριν τα χριστουγενα...Το θέμα είναι να μην ξεκινήσει το κολύμπι πριν τα Χριστούγεννα για μένα, από τις 26/12 και μετά ας φορέσει μπρατσάκια και όσο κολύμπι θέλει!![]()
![]()
![]()
Και γω το φοβάμαι το σημερινό γαμωτο...αλλά ξέρω γω να μην του δώσουν περιθώριο να κριθεί στο τέλος της σεζόν τον Μάιο; Τσαμπιονς Λιγκ μ'αυτά και μ' αυτά πέρασαν και θεωρητικά έχουν ελπίδες ακόμα και για πρώτη θέση στον όμιλο. Τι να πω, παίξτε λίγη μπάλα επιτέλους ρε Πογκμπά και Λουκάκου!αν και ευχομαι να σου κατσει το στοιχημα... αν χασει σημερα απ την αρσεναλ, πολυ πιθανο να χαιρετησει πριν τα χριστουγενα...
τώρα ναι...στηρίζουμε ταχύτητα Σωκράτη στην άμυνα με 3 στόπερ!!!! Τη σκαπουλαρε ο Πορτογάλος!!!!Καλησπέρα στην ομάδα..θα παίξω έδρα σήμερα Μάντσεστερ ασσο 2.4 στην βετ365..
Καλη επιτυχία σ ολους

ετσι για να πιω το καφεδακι μου αλλα εχει και καποια βαση το πονταρισμα οχι 100% στον
[/move]

Μολις επαιξα την Γιουβεντους με την Ιντερ 1ασσο Στον ΟΠΑΠ 15000 ΕΥΡΩ Το παιχνιδι αρχιζει στις 9.30 σημερα το βραδυ καλη επιτυχια σε ολους 
επειδή είμαι άπληστος...στο ίδιο,με τα ίδια,σκορ 2-0!!καλησπεραΜολις επαιξα την Γιουβεντους με την Ιντερ 1ασσο Στον ΟΠΑΠ 15000 ΕΥΡΩ Το παιχνιδι αρχιζει στις 9.30 σημερα το βραδυ καλη επιτυχια σε ολους
![]()
Τη κάτσαμε με τη Γιούβε,πήγα για τα πολλά!!!! Τώρα μόνο 5000 στο διπλό της Μπόκα με σκορ 0-2!!!
Exeis gia tora tipota gia live να παρουμε κανενα φραγκο?Προσωπικά θεωρώ πως το Ρίβερ-Μπόκα ξεκινά από το 1-1
Exeis gia tora tipota gia live να παρουμε κανενα φραγκο?
δεν την εχειCarmelita X2
δεν την εχει
χ2 διπλη ευκαιρια?Fero 2