Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
γιατί δεν βάζεις μυαλό και κάνεις χαλάστραΑει σιχτιρ....γκαντεμια!!!
και γω φίλε άσσο μαζί με x2 τη σαχταρ 30
Καλη τύχη να χουμε

[/move]
αν καταφερω και παιξω στο σαιτ του οπαπ
που δεν το πιστευω 
σκέτο σημείο αν παίξεις είναι μόνο στην κανονική διαρκεια,εκτός αν βάλεις νίκη με όλα μέσα παρατάσεις πέναλτυ κτλ.τυποι αν κερδισεις αγωνα στα πεναλτι, πιάνετε ο αγωνας στον κλοπαπ?
καλησπερα αγκεναν καταφερω και παιξω στο σαιτ του οπαπ
που δεν το πιστευω
αλλα λεμε αν.. θα παιξω 10 ευρω 2πλο ΠΑΟΚ μεσα στην Τσελσι και κανα 2-3 ευρω σκορ 1-2
![]()

1 Σάλκε U19

νομίζω ναι θα σου πω το απόγευμα όταν παίξω για σίγουρα,γιατι μου στείλανε και άλλο μπόνους βαρβατο.1 Σάλκε U19
Πόρτο U19 v Σάλκε U19
(Τελικό αποτέλεσμα)
28/11/2018 Κανένα
8,00
Ανοικτό
Στοίχημα: 0,3 Στήλες @ 1 EUR Επιστρέφει: 2,40 αδερφε στο σαιτ του τσεχοποντιου οπαπ μπορεισ να παιξεις?![]()
![]()
mpa τιποτα μπραδερι με αφηνει να μπω μεσα να δω τον λογαριασμο μου τα λεφτα το μπονους αλλα να παιξω δεν μπορω. Παταω το παιχνιδι ΠΑΟΚ2πλο με την τσελσι δεν με βγαζει κουτακι να πονταρω κτλ μονο κιτρινιζει αυτο που πατισα αλλα δεν εχει καμια ένδειξη να πονταρω να βαλω τα λεφτα. η Βετ365 δουλευει κανονικα . Στην αναμονη στον 5ψηφιο νουμερο εξυπηρετησης 1 ωρα αναμονη κτπ. η επιστιμη σηκωνει τα χερια ψηλαΚανονικά τώρα έπαιξα κατι ψιλά αδελφε.![]()
κανονικά παίζω και εγώ στο πάμε όλη μέρα σήμερα1 Σάλκε U19
Πόρτο U19 v Σάλκε U19
(Τελικό αποτέλεσμα)
28/11/2018 Κανένα
8,00
Ανοικτό
Στοίχημα: 0,3 Στήλες @ 1 EUR Επιστρέφει: 2,40 αδερφε στο σαιτ του τσεχοποντιου οπαπ μπορεισ να παιξεις?![]()
![]()
τυπε,50% μέχρι 40 ευρώ μου έστειλαν την προηγούμενη εβδομάδα.Αντιστοιχο?νομίζω ναι θα σου πω το απόγευμα όταν παίξω για σίγουρα,γιατι μου στείλανε και άλλο μπόνους βαρβατο.
μιλησα μαζι τους στο λαιβ τσατ με ειπαν να αλλαξω περιηγητη αλλαξα και παλι τιπ μπηκα απο 3 διαφορετικα ip απο οτε απο cyta τιπ με ειπαν οτι αυτοι δεν υπαρχει καποιο τεχνικο προβλημα στο σαιτ τους. αυτακανονικά παίζω και εγώ στο πάμε όλη μέρα σήμερα