Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΔΩ

EΔΩΣΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΕΔΩ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ, στον κουβά οι γκάβαλοι & οι λοιποί ακατανόμαστοι![]()

κι αυτός είναι ο λόγος που ποντάρω και στο Ισλάμ 
και ρίξιμο 8.8Ε (εσείς βλέπετε το πρώτο δελτίο με τα 80 λεπτά) και δρόμο γιατί αύριο πετάμε Αγγλία! 

Έτσι είναι Χρήστο. Τα πες όλα με 2 λόγια
ειναι απατεωνες ασχετος που παιζω στην βετ365. Δεν ειχαν το παιχνιδι Λαρισα-ολυμπιακος εχθες.
Οπως θελουν ενεργουν αναλογα με το συμφερον τους. Καμια εταιρια δεν ειναι σωστη. Απο τις δεκαδες σελιδες απο σχολια παικτων του στοιχιματος στο ιντερνετ τα καλυτερα λογια τα εχω ακουσει για την pinnacle που φυσικα οπως και αλλες εταιριες το ελληνικο κρατος τις απαγορευσε . Για να κανει τα μονοπολιακα τερτιπια του ΟΠΑΠ και νομιμοποιησε μονοπολιακα τα φρουτακια και εκανε ολη την ελλαδα 1 απεραντο καζινο![]()
![]()
δεν το περίμενα τέτοια αποτυχία.......

Ναι αλλα ο αγωνας που ακυρωθηκε υπολογιζεται και πολλαπλασιαζεται Χ 1 μοναδα και επισης η εκκαθαριση πληρωμης αργει μια δυο μερες!ρε παιδια αν διακοπει ενας αγωνας που εχω παιξει αλλα τα υπολοιπα στο δελτιο τα εχω πιασει κανονικα τοτε τι γινεται? εισπραττω τα κερδη εκτος αυτου του αγωνα?