Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Nα προσπαθήσεις να σε κατευθύνει η σεξοκουκουβάγια. Eγώ το έχω πει και δεν με πιστεύουν είτε νομίζουν διάφορα, αλλά αυτή η γυναίκα ώρες-ώρες με την παρουσία της φέρνει μεγάλη τύχη.
μπας και πληρωσο το τεββε :S :S
Καλημερα στο Καλυτερο Σαιτ και Θρεντ του Πλανητη
[/move]
[/move]
[/move]
[/move]Το 12.00 του ΠΑΟ στην Τούμπα.καλημέραααα
κάνα καλό για σήμερα?
Το 12.00 του ΠΑΟ στην Τούμπα.
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ του κοσμου
[/move]
ένα 5ληρο στο σκορ 0-2, αφού ως νοτιαφρικάνικο δεξί εξτρέμ
νίκησα 2-0 το κωλαράκι της Ραμόνας!www.bourdela.com/list/discussions/review/id:63986/]click here[/url] ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΣ ΚΟΥΒΑ???
Κας άουτ και τα δύο δελτία ώστε να βγει το χαρτζιλίκι (το πρώτο είναι αυτό που βλέπετε) το άλλο ήταν 20Ε....
Kαι γιατί έριξα 20ρικο??
Τι νόημα έχει τώρα να ανεβάζω πίνακες, έκανα τη γνωστή ανάλυση μόλις έκλεισαν οι αποδόσεις το παρακολοθούσα και λάηβ......
Θα ρισκάρω όμως για τα ρουμάνικα κωλαράκια τηςένα 5ληρο στο σκορ 0-2, αφού ως νοτιαφρικάνικο δεξί εξτρέμ
νίκησα 2-0 το κωλαράκι της Ραμόνας!
Τα έχω πει.......
1) Γραφτείτε στο Oddsportal
2) Kατεβάστε το software από το μαγαζί => 3) Bρήκε μια κοπέλα του χώρου να σας εμπνέει
Αλλιώς παρατήστε το Στοίχημα..........

Ρε παίκτη είσαι πολύ γρήγορος!Δεν σε προλαβαίνουμε!!!www.bourdela.com/list/discussions/review/id:63986/]click here[/url] ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΣ ΚΟΥΒΑ???
Κας άουτ και τα δύο δελτία ώστε να βγει το χαρτζιλίκι (το πρώτο είναι αυτό που βλέπετε) το άλλο ήταν 20Ε....
Kαι γιατί έριξα 20ρικο??
Τι νόημα έχει τώρα να ανεβάζω πίνακες, έκανα τη γνωστή ανάλυση μόλις έκλεισαν οι αποδόσεις το παρακολοθούσα και λάηβ......
Θα ρισκάρω όμως για τα ρουμάνικα κωλαράκια τηςένα 5ληρο στο σκορ 0-2, αφού ως νοτιαφρικάνικο δεξί εξτρέμ
νίκησα 2-0 το κωλαράκι της Ραμόνας!
Τα έχω πει.......
1) Γραφτείτε στο Oddsportal
2) Kατεβάστε το software από το μαγαζί => 3) Bρήκε μια κοπέλα του χώρου να σας εμπνέει
Αλλιώς παρατήστε το Στοίχημα..........
κέπλερ, υπάρχει και το κουμπί της απάντησης αφού γράφεις από κάτω, ρίξε και μια θετική ψήφο αν θες στην κριτική![]()