Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ναι εως 4 φορες το μηνα τα γλυτωνουμε τα 4 ευρω...εκανα και εγω σημερα...λοιπον τελικα ειχα δικιο σταματησανε να χρεωνουν οι τραπεζες 4ε το εμβασμα απο ηλεκτρονικο χρημα... δλδ εγω τοσα χρονια που καταθετω με paysafe οταν εκανα αναληψη κραταγε 4ε το μπουρδελο η τραπεζα ...

ναι εως 4 φορες το μηνα τα γλυτωνουμε τα 4 ευρω...εκανα και εγω σημερα...![]()
stoiximan.γιατι εως 4 φορες που το διαβασες αυτο ?
stoiximan.
και σε αυτη παιζω.θα δειξει για τη μπετ.εγω μονο βετ πεζω ... ελπιζω να μην ισχυει κ εκει αυτο ...
παιδια αν ερθει ο λεοναρντο ντι καπριο στην ελλαδα και βγει για καφε στην γλυφαδα μονος του. Θα καταφερει να βγαλει καμια γκομενα με καμακι?
ναι φιλε εγω απο το 2010 που παιζω τοσο κραταγελοιπον τελικα ειχα δικιο σταματησανε να χρεωνουν οι τραπεζες 4ε το εμβασμα απο ηλεκτρονικο χρημα... δλδ εγω τοσα χρονια που καταθετω με paysafe οταν εκανα αναληψη κραταγε 4ε το μπουρδελο η τραπεζα ...
bet365 καλες αποδοσειςεγω μονο βετ πεζω ... ελπιζω να μην ισχυει κ εκει αυτο ...
ναι φιλε εγω απο το 2010 που παιζω τοσο κραταγε
bet365 καλες αποδοσεις
real no goalΠαιδιά κάποια πρόσταση για τα σημερινά από chl?
Μην ξεχνατε και την προσφορα οσοι εχουν βετ365
in-play bet offer!!!! ;)
Εγω παιζω πριν το ματς btts 1h NO @1.18 25e
και στο λαιβ θα παιξω btts 1h YES @4.50 25e
κερδος 4,50e αν κατσει το 1ο ή κερδος 62,50e με το 2ο!!! ;)
Στις 2 τελευταιες προσφορες με Τσελσι-Παρι κ Ματσεστερ-Λιβερπουλ μου εκατσε καλο μεροκαματο!!!![]()
φιλε μπορεις να εξηγησεις λιγο της επιλογες σου ?