εχω την εντυπωση οτι πεναλτυ δεν υπαρχει και το 2ο γκολ ειναι οφσαιντ
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καλησπερα σε ολουςγια σου ssgt
καλησπερα. Τον τελευταιο καιρο διαβαζω συχνα σε διαφορα φορουμ οτι οποιος πελατης τις εταιριας σαν εχει την ικανοτητα και την ευνοια τις τυχης να κερδιζει συχνα.. τον βαζετε ορια πονταρισματος 0,20 λεπτα. Εχω μαλιστα αποθηκευση μια καταγγελια απο καποιον παιχτη που κερδιζε συχνα αλλα εχει κατεβει απο το google(ποιος αραγε να το εκανε..). θα ηθελα να ρωτησω να κατσω στην εταιρια σας? η να φυγω τρεχοντας.. μετα απο αυτα που διαβασα? ενταξει και το τμημα της εξυπηρετησης σας ειναι επιτηδευμενο λες και μιλαμε σε ρομποτ... Αλλα αλλο με καιει αν με γυρισει η τυχη θα παρω τα λεφτα μου...? θα μου βαλετε οριο 0,20 λεπτα κτλ κτλ. Με εκτιμηση... ΥΓ.. Esteila αυτο το μηνυμα βετ365 το ειχα μεσα μουειμαι περιεγος να δω την απαντηση
![]()
βεβαιωςενημερωσε μασ για απαντηση φιλε και καλη επιτυχια
καλησπερα το ελπιζω...μανστεστερ γ. Μιλαν γαλατα...καλη επιτυχια σε ολους...για σημερα 1 γιουναιτεντ πιστευω ηρθε η ωρα
Re: gia opoion kerdizei syxnaκαλησπερα σε ολουςγια σου ssgt
καλησπερα. Τον τελευταιο καιρο διαβαζω συχνα σε διαφορα φορουμ οτι οποιος πελατης τις εταιριας σαν εχει την ικανοτητα και την ευνοια τις τυχης να κερδιζει συχνα.. τον βαζετε ορια πονταρισματος 0,20 λεπτα. Εχω μαλιστα αποθηκευση μια καταγγελια απο καποιον παιχτη που κερδιζε συχνα αλλα εχει κατεβει απο το google(ποιος αραγε να το εκανε..). θα ηθελα να ρωτησω να κατσω στην εταιρια σας? η να φυγω τρεχοντας.. μετα απο αυτα που διαβασα? ενταξει και το τμημα της εξυπηρετησης σας ειναι επιτηδευμενο λες και μιλαμε σε ρομποτ... Αλλα αλλο με καιει αν με γυρισει η τυχη θα παρω τα λεφτα μου...? θα μου βαλετε οριο 0,20 λεπτα κτλ κτλ. Με εκτιμηση... ΥΓ.. Esteila αυτο το μηνυμα βετ365 το ειχα μεσα μουειμαι περιεγος να δω την απαντηση
![]()
Κι εγώ ξεγελάστηκα... Δεν έχει πάτο ο κουβάς με την Γιουνάιτεντ.για σημερα 1 γιουναιτεντ πιστευω ηρθε η ωρα
δε τη ξαναακουμπαω με τιποτα για φετος πολυ στησιμοκαλησπερα το ελπιζω...μανστεστερ γ. Μιλαν γαλατα...καλη επιτυχια σε ολους...
Να βαλεις +1.5 ημιχρονο ειναι πιο λογικο απο το g/gΑρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Ναι Μέλμπουρν Σίτι v Ουέλινγκτον Φοίνιξ
(Και οι δύο ομάδες να σκοράρουν στο 1ο ημίχρονο) 25/01/2016 Κανένα 5.50 Ανοικτό
Σύνολο: 0,5 Στήλες @ 1 EUR Επιστρέφει: 2,75 kalhmera μπας και βγει ο καφες