Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αυτο πηγα να κανω ρε χρησταρα, να αλλαξω, αλλα τελικα η αλλαγη δεν μου βγηκε σε καλο!!! και κλασικα τα αλλα που ηταν να παιξω και δεν τα επαιξα, ηρθαν ολα!!!!στραρδστ για να εισαι ευτυχισμενοςμενοι
πρεπει να αλλαζουμε
να πηγαινουμε οπως οι καταστασεις δηλαδη αν καποιο παιχνιδι παει για αντερ να το παιζουμε
αν καποιο παει για οβερ
να το παιζουμε
προσωπικα δεν παιζω και εγω ποτε αντερ
![]()
![]()
αλλα αυτο εχει να κανει με το οτι το ποδοσφαιρο το βλεπω σαν θεαμα οπου και ποδοσφαιρο σημαινει γκολ αλλα δεν παει να πει οτι αυτο που κανω ειναι σωστο
πρεπει να παιζουμε οπως επιβαλουν οι καταστασεις αναλογα και να προσαρμοζομαστε δηλαδη να παιζουμε οτι βλεπουμε ειτε αντερ ειτε μαντερ
![]()
![]()
![]()
![]()
το θεμελιο τις φιλοσοφιας ειναι η υπομονη Πλατωναςαυτο πηγα να κανω ρε χρησταρα, να αλλαξω, αλλα τελικα η αλλαγη δεν μου βγηκε σε καλο!!! και κλασικα τα αλλα που ηταν να παιξω και δεν τα επαιξα, ηρθαν ολα!!!!
μερικες φορες αισθανεσαι πως ολα συνωμοτούν εναντιον σου για να χασεις.....
anyway ηταν καλη ευκαιρια για δυνατο καμ μπακ.....τωρα παμε για αλλα...που θα παει θα γυρισει...

Η μιση Ελλαδα θα παιξει Σαμπαιο σημερα.Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Βαλενσιέν Βαλενσιέν - Γκαζελέκ
Ligue 2 2.10 22/05, 21:30 - -
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Χιμνάσια Λα Πλάτα Χιμνάσια Λα Πλάτα - Κίλμες
Primera Division 1.833 23/05, 00:00 -
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Σαμπάιο Κορέα Μότζι Μίριμ - Σαμπάιο
2η Κατηγορία 3.35 23/05, 03:50![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

οχι φορτωμα...οταν ειναι για φορτωμα θα εχει ειδικη μνεια ;)Η μιση Ελλαδα θα παιξει Σαμπαιο σημερα.
Τεραστιος Αντζελο
Καλο και το οβερ στη Λα Πλατα

καλημερα χρησταρα αι σε εσενα.τι παιζουμε σημερα? θα το δωσετε οι γιουβεντινοι το παιχνιδι σημερα ή να το καρφωσουμε 1 στο 2,90?