hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 108
- Πόντοι
- 16
ναι για το μάτι ;).. Πλάκα κάνω πάω στο γιατρό μου για το πόδι μου επίσκεψη...τα λέμε...![]()
καλή διάγνωση αδερφέ !
σιδερένιο το πόδι !
ναι για το μάτι ;).. Πλάκα κάνω πάω στο γιατρό μου για το πόδι μου επίσκεψη...τα λέμε...![]()

ναι για το μάτι ;).. Πλάκα κάνω πάω στο γιατρό μου για το πόδι μου επίσκεψη...τα λέμε...νωρίς νωρίς βλέπω..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
0,50 λεπτα 
και εμένα που μας θυμήθηκε παλιη expekt με εστειλε μηνυμα να παιξωειχε να με στηλει μηνυμα απο τοτε που ο ναυαγος τομ χανκς ειχε κανει το τελευταιο του ξυρισμα...!!
![]()
![]()
Πριν γινει στο νησι μετα
![]()
απο τα μουσια παπας
0,50 lepta οβερ 2,5 για το 1 ημιχρονο το παιχνιδι γουικομ πλιμουθ
για σου αδερφεκαι εμένα που μας θυμήθηκε παλι..λέει νόμιμα τώρα και κάτι τέτοια...
![]()
έτσι εχεις δίκιο σε όλα...που είναι η παλιές εποχές δυστυχώς...για σου αδερφεπαλια παιζαμε και πολλα λεφτα οταν ειχε καλες αποδοσεις στην Γ εθνικη ελλαδος
τοτε βασικα οπως και τωρα αλλα τοτε περισοτερο επαιζαν σε εμενα πολλα λεφτα φιλαρακια
με το που εκανε τις αποδοσεις των φαβορι στην Γ εθνικη ελλαδος 1,01 λες και ηταν ολες οι ομαδες Ρεαλ Μαδριτης σταματησαμε μας πηραν ολους τους ελληνες χαμπαρι : ΥΓ.. Παντως για οποιον θελει να παιξει Στην expekt ειναι αξιοπιστη δηλαδη πληρωνει χωρις μα και μου
![]()
ενας φιλος τοτε ειχε πιασει ολη την Γ εθνικη ελλαδος Νικητρια στηλη καπου στα 8000 ευρω τα πηρε με καθυστερηση 1 εβδομαδας του τα καθυστερησαν στην τραπεζα για να δουν απο που προερχονταιέτσι εχεις δίκιο σε όλα...που είναι η παλιές εποχές δυστυχώς...
ναι κυριως γιατι ηταν στην ΜιλανΗ ομάδα αδελφέ η Γιούβε μας νταηλιδικα πέρασε χθες τελικο...θυμάμαι όταν πήραμε τον αλέγκρι τι γκρινα είχε πεσει και τη γιουχα είχε φαει..![]()
![]()
θα το εξακριβωσω αυριο γιατι οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος 
o mpaoktzhs βλεπει σημερις διπλο σεβιλλη και χ ναπολι ξανα.....εγω κραταω μονο το πρωτο

Σέρο Μπόκα Αθλέτικο Νασιονάλ...
η μποκα δεν εγινε αναβληθηκε....