Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Παικτη ανοιξε λογαριασμο σε καποια εταιρια.ρε παιδια κανενα σιγουρο να παιξουμε εχετε
καλημεραChris δε νομιζω εχει ελπιδα η παλεστινο εκει μεσα...
καλημεραρε παιδια κανενα σιγουρο να παιξουμε εχετε
Οπως νομιζεις.....Ολυμπιακός-Λεβαδειακός διπλό ;)
Αμα εχεις πληροφορηση απο μεσα οτι δεν θα πεσουν κονφετί ναι αξίζει το διπλό. Θα το παιζα χαλαρά αν είχε ήδη τελειώσει το ζήτημα τίτλος...βέβαια σήμερα του Θωμά...αληθεύει οτι κρατάει έξω Μπενίτες και ξεκινάει Μήτρογλου;Ολυμπιακός-Λεβαδειακός διπλό ;)
Δεν ξέρω τύπε αγωνιστικά καθαρά μίλησα ο Λεβαδειακός θέλει βαθμό ή βαθμούς για να έχει ελπίδες για παραμονή επίσης μου φαίνεται ότι έχει ενισχυθεί σημαντικά στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με προσθήκες όπως αυτές του Κατίδη του Πουλίδο,Μπράτκοβιτς,Μιλιάζες,Τριποτσέρης κλπ + παίκτες όπως ο Μάτζιος ο Πελέ ο Σηφάκης και ο Βούκσεβιτς είναι υπεραρκετοί για να παραμείνουν στην κατηγορία από την άλλη ο Ολυμπιακός μου θυμίζει τον περσυνό Ολυμπιακό του δεύτερου γύρου που δεν μπορούσε να βάλει γκολ με τίποτα και οι επιθετικοί δεν την πάλευαν καθόλου (Σέποβιτς,Βαλντέζ) αδιάφορο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό το σημερινό όπως και να χειΑμα εχεις πληροφορηση απο μεσα οτι δεν θα πεσουν κονφετί ναι αξίζει το διπλό. Θα το παιζα χαλαρά αν είχε ήδη τελειώσει το ζήτημα τίτλος...βέβαια σήμερα του Θωμά...αληθεύει οτι κρατάει έξω Μπενίτες και ξεκινάει Μήτρογλου;
Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες. Ο Λεβαδειακός έχει την επόμενη αγωνιστική μέσα τον Ατρόμητο που πιστεύω μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Μετά έχει έξω μπαοκ και τελευταία αγωνιστική Εργοτέλη που έχει πέσει μη γελοιόμαστε. Ο Πανθρακικός τελευταία αγωνιστική με Ξάνθη αλλά ο Πλατανιάς μ εμάς. ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΟΛΗ Η ΚΡΗΤΗ!Δεν ξέρω τύπε αγωνιστικά καθαρά μίλησα ο Λεβαδειακός θέλει βαθμό ή βαθμούς για να έχει ελπίδες για παραμονή επίσης μου φαίνεται ότι έχει ενισχυθεί σημαντικά στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με προσθήκες όπως αυτές του Κατίδη του Πουλίδο,Μπράτκοβιτς,Μιλιάζες,Τριποτσέρης κλπ + παίκτες όπως ο Μάτζιος ο Πελέ ο Σηφάκης και ο Βούκσεβιτς είναι υπεραρκετοί για να παραμείνουν στην κατηγορία από την άλλη ο Ολυμπιακός μου θυμίζει τον περσυνό Ολυμπιακό του δεύτερου γύρου που δεν μπορούσε να βάλει γκολ με τίποτα και οι επιθετικοί δεν την πάλευαν καθόλου (Σέποβιτς,Βαλντέζ) αδιάφορο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό το σημερινό όπως και να χει
Παίκτη με το συμπάθειο..αυτο το εχεις δει;Παω να ξαναριξω Στοιχημα υπερ του ΑΠΟΕΛ!
Ελλας Κυπρος Ενωσις!