Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
και εμεις ευτυχως τη βγαλαμε με αυτο...![]()
πανακριβα φυσικα αλλα ημουν φορτωμενος σαν αστακος οι φουτανες εκει ειναι ολες μαζι κολλητα παραθυρα τοτε και αν εμπενες σε ενα μπουρδελο ολες σε εβλεπαν και μετα δεν σε δεχοντουσαν σε αλλο μπουρδελο σου λεει πηγες ρε ελληνα τι θες να ξαναμαμαησεις και να χυσεις το 2016 4 ευρω κέρδισαΤσάμπα κουβας στο Μπάρτσα-Ρεαλ γτχ μου!!!!
Γεια σας XristosΑρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 1.5 Ουντινέζε v Φιορεντίνα
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 22/03/2015 Κανένα 6.00 Ανοικτό
Σύνολο: 1 Στήλες @ 1 EUR Κέρδη: 6,00
Ιστορικό Κλεισίματος Στοιχήματος
Ποσό που παίχτηκε Ποσό που έκλεισε Ημερομηνία/Ώρα
1,00 6,00 22/03/2015 20:56:34
Αρχικό ποσό : 1,00 Συνολικό ποσό που έκλεισε : 6,00 εδω με πληρωσαν ενω το 1 ημιχρονο εληξε 1-0 να δουμε σε ποση ωρα θα μου παρουν πισω το 5λιρακι ειχα σκοπο να φαω 2 μεριδες μπουγατσα με πρασο αυριο![]()
Αν αντί για 6 ευρώ τους έπαιρνες 6000 ευρώ σε ελεγα εγω αν θα καναν χειρονομια καλής θeλήσεως..Γεια σας Xristos
Επικοινωνούμε μαζί σας αναφορικά με το στοίχηματο οποίο τοποθετήθηκε σε αποδόσεις 6.00 στο Over 1.5 (1ο ημίχρονο σύνολο γκολ Ουντινέζε v Φιορεντίνα). Έχουμε εξακριβώσει ότι αυτή η αγορά διευθετήθηκε εσφαλμένα και γι' αυτό, σύμφωνα με τους κανόνες μας, η επιλογή θα έπρεπε να έχει επαναδιευθετηθεί σωστά.
Σε αυτή την περίπτωση, έχουμε επιτρέψει την ισχύ του στοιχήματος ως χειρονομία καλής θέλησης.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η Ομάδα της bet365 η καλη μας βετ365![]()
Βέλγιο under 21 7 στα 7 ματς ήρθαν over 0.5 ημίχρονο και μάλιστα τα 6 απο αυτά οβερ 1.5 ημίχρονο. Ερε γμτ ενω συνηθως τα κυνηγάω αυτά τώρα δε τα έπαιξα. Θα χεζόμουν στο τάλιρο άσχημαΑν αντί για 6 ευρώ τους έπαιρνες 6000 ευρώ σε ελεγα εγω αν θα καναν χειρονομια καλής θeλήσεως..![]()

εννοειτε και 100 ευρω θα τα επερνανΑν αντί για 6 ευρώ τους έπαιρνες 6000 ευρώ σε ελεγα εγω αν θα καναν χειρονομια καλής θeλήσεως..![]()
εχετε και τις δυο...παιδες συμφερει η αλλαγη απο στοιχημαν να παω μπετ 365 ??????
οχι ρε μαν κουπονι ειναι αυτο...ουτε λιμπερταδορες ουτε τιποτα..τα σηκωσα σημερα και αφησα ενα πενηνταρι για καυλαντισμα οπως λες...αντζελο θα ρίξεις ψήφο εμπιστοσύνης σήμερα πουθενά σε κανά δελτίο?

οχι ρε μαν κουπονι ειναι αυτο...ουτε λιμπερταδορες ουτε τιποτα..τα σηκωσα σημερα και αφησα ενα πενηνταρι για καυλαντισμα οπως λες...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειχε φουσκωσει αλλα επειδη μεχρι τη κυριακη ειναι μουφα γι αυτο...και εγω παντα αφηνω...A δεν αφήνεις μέσα κάβα μόνιμα?
εγώ αφήνω και τραβάω μόνο όταν φουσκώσει πολύ για τα στάνταρ των πονταρισμάτων μου
ειχε φουσκωσει αλλα επειδη μεχρι τη κυριακη ειναι μουφα γι αυτο...και εγω παντα αφηνω...
γιωτις...ωραίο θέαμα ε?
Φαρίνα !