Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 108
- Πόντοι
- 166
Η βρώμα για πολύ βρώμα..κρίμα πήγε τζάμπα τη Γιούβε χτες που Πιάσαμε..
καλα και εγω που επαιξα το Over της Ναπολι τυπε ουτε του χρονου δεν θα σκοραρουν

Η βρώμα για πολύ βρώμα..κρίμα πήγε τζάμπα τη Γιούβε χτες που Πιάσαμε..

Δεν παίζει ο Μανωλάς τύπε γιαυτόΤι καυλι ασαλιωτο τρωει η ρομα ρε μαγκες; Πως ξεκινησε και πως εγινε μεσα στη χρονια...
γάμα τα...Τι καυλι ασαλιωτο τρωει η ρομα ρε μαγκες; Πως ξεκινησε και πως εγινε μεσα στη χρονια...
Τι καυλι ασαλιωτο τρωει η ρομα ρε μαγκες; Πως ξεκινησε και πως εγινε μεσα στη χρονια...

Δεν παίζει ο Μανωλάς τύπε γιαυτό
http://[URL unfurl="true"]www.redplanet.gr/podosfairo/apostoli-zeefeld/article2524646.ece/BINARY/original/manolas.jpg[/img[/URL]]
[/quote]παιζουν και η τρεις δικοί μας..
Τορινο ζενιτ γκολ γκολ και γιναμεεεεεεΕπιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Γκολ Over/Under: Under 2.5 Ολυμπιακός - Αστέρας Τρ.
Superleague 2.20 19/03, 16:45 -
Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες;: Ναι (GG) Ντ. Κιέβου - Έβερτον
Europa League - Αγώνες 1.80 19/03, 20:00 -
Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες;: Ναι (GG) Τορίνο - Ζενίτ
Europa League - Αγώνες 1.88 19/03, 22:05 -
Και τα μυαλά στο μπλέντερ ρε κουφάλες νεκροθάφτες !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν είναι τραυματίας o Kωστάκης;παιζουν και η τρεις δικοί μας..
έγινε καλά παιζει κάτι με τη μέση του είχε..Δεν είναι τραυματίας o Kωστάκης;
Καλά που πάει η Ρόμα χωρίς σέντερ φορ με τον Τότι φουνταριστό φέτος και πολλά έκανε τον Ντούμπια δεν τον βάζει καθόλου![]()
έλα ντε..Πιό πολλοί Έλληνες παίζουν φέτος στην ενδεκάδα της Ρόμα παρά στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού
Από Ολυμπιακό βασικοί φέτος μόνο Μανιάτης και Μήτρογλου είναι και τώρα τελευταία ο Σιόβας![]()
Έχουν σκάσει πολλά φράγκα οι Ουκρανοί τύπεΤο Ντιναμό 3-1 :o

Πιό πολλοί Έλληνες παίζουν φέτος στην ενδεκάδα της Ρόμα παρά στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού
Από Ολυμπιακό βασικοί φέτος μόνο Μανιάτης και Μήτρογλου είναι και τώρα τελευταία ο Σιόβας![]()
πως ξεκινησε ρε τυπε 7 εντος εδρας ειχε φαει απο τον Μπαγερν η πουτανεσκα![]()
![]()
![]()
Tον έχεις άχτι τον Κωστάκη τύπε ή μου φαίνεται;σωθηκε η Ρομα....η κωλαρα της παντου πολυεθνικες ψωλες μαζευει...η Milly D Brachio της ευρωπης εχει γινει....
Tον έχεις άχτι τον Κωστάκη τύπε ή μου φαίνεται;![]()