Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 108
- Πόντοι
- 166
οι διάλογοι σας μαρέσουν.![]()
![]()
20 έριξες? πόσα έριξες? χαχαχα
25.
ρωταω για το αν αξιζει να ανοιχτω ρε τυπε αμεσως να με φατε
οι διάλογοι σας μαρέσουν.![]()
![]()
20 έριξες? πόσα έριξες? χαχαχα
25.
ρωταω για το αν αξιζει να ανοιχτω ρε τυπε αμεσως να με φατε![]()

Ε μα ξέρω εγω.ερωτήσεις είναι αυτές..απο σένα τα κολησανε εσύ ρωταγες τέτοιες μαλακιες..![]()
![]()
![]()

Η αλήθεια είναι ότι μία φορά το ρώτησα. Μετά ο Γκαν τα γάμησε όλα και ρώταγε κάθε ΣΚ.![]()
![]()
![]()
θελω να υπολογισω τα σιτυτουρια σε κερδη τυπε![]()

παιζουν τον άσσο..Το κλειδωσαν το Ντιενπρ Αγιαξ![]()
![]()
![]()
Για την εξαργύρωση των κερδισμένων δελτίων της ΟΠΑΠ Α.Ε. μπορείς να απευθυνθείς:
Σε οποιοδήποτε πρακτορείο στο Τμήμα Υποδοχής & Εξυπηρέτησης Κοινού Αθήνας & Θεσσαλονίκης στην ΟΠΑΠ Α.Ε. για κέρδη άνω των 50€.
Η Αίτηση Πληρωμής προς τράπεζα που εκδίδεται από την Τερματική Μηχανή (ΚΤΠ Coronis) στα Πρακτορεία και στα Τμήματα Υποδοχής & Εξυπηρέτησης Αθήνας & Θεσσαλονίκης της ΟΠΑΠ Α.Ε., εισπράττεται στα υποκαταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς και της Εθνικής Τράπεζας αμέσως μετά την έκδοσή της.
Οι εξαργυρώσεις πραγματοποιούνται στο Τμήμα Υποδοχής & Εξυπηρέτησης Κοινού Αθήνας & Θεσσαλονίκης καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08:30π.μ. έως τις 14:00 μ.μ.
Είναι απαραίτητο να έχεις μαζί σου την αστυνομική σου ταυτότητα ή οποιοδήποτε δημόσιο έγγραφο (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, άδεια παραμονής) για την ταυτοποίηση των προσωπικών σαυ στοιχείων.
*ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ... ;)

ευχαριστω πολυ τυπε![]()
![]()
![]()
![]()
Φορτωσα 1 χαρτι στον Αιαντα Ειντζελ...Μπριζ Άγιαξ ζενιτ...καλη τύχη σε ολα τα παιδιά..
Ρε γκαν τι έγινε έφυγε από το ιντερνετικό και πήγες οπαπ και ψάχνεις που θα εξαργυρώσεις?
Πηρα τ αρχιδια μου στο συστημα του σβτκ.
4-5-6 συστημα 6,60
108. Ιστλιχ Χ
144. Λιμπερταδ 1/1
139. Αγιαξ 2
034-211/425 Μπαγερν γκολ 1-10' (ποιος εκτελει πεναλτι στη Μπαγερν; Σβαινσταιγκερ εναλλακτικα σκορερ οποιουδηποτε γκολ)
031-211/212 Ρεαλ γκολ 1-10' ή 11-20'
400. Οφη Χ
Τεραστιος Αντζελο!![]()
με το καλό..Φορτωσα 1 χαρτι στον Αιαντα Ειντζελ...
Ειναι σιγουρο το παιχνιδι κι απο πολιτικης αποψης...κατι χρωστανε οι Ουκρανοι στους Ολλανδους..απο τοτε με τ αεροπλανο που επεσε...με το καλό..
πρεπει Σόνυ και ντε?Αυτο το Φιορεντινα-Ρομα δυσκολο να βρω σημειο![]()