Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
.Ααα επισης στο προπατζιδικο μου τυχαινει να ερχεται που και και που γυμναστης που εχει θητευσει και θητευει σε αρκετες ομαδες πρωτης κατηγοριας και μου εχει πει πολλες ιστοριες... ;)Σε αυτο που λες στο να σωθει καποια ομαδα...θυμαμαι σκηνικο στο νοσοκομειο οπου ειχα τον πατερα μου ποιο παλια.Στο διπλανο δωματιο ηταν ενας κυριος που ηταν προπονητης σε ομαδες μικροτερης κατηγοριας Β Γ κλπ.Μου λεει σε εναν αγωνα επαιζαν με μια ομαδα που κυνδινευε με υποβιβασμο.Μπαινει ο προεδρος στα αποδυτηρια και τους λεει να δωσουν τον αγωνα γιατι η αλλη ομαδα επεφτε κατηγορια.Οι παικτες αντιδρασαν τελικα νικησαν αλλα [size=20pt]στο τελος του αγωνα μου λεει μπηκαν οι μπραβοι της αλλης ομαδας και τους καναν τουλουμι στο ξυλο[/size] .Ααα επισης στο προπατζιδικο μου τυχαινει να ερχεται που και και που γυμναστης που εχει θητευσει και θητευει σε αρκετες ομαδες πρωτης κατηγοριας και μου εχει πει πολλες ιστοριες... ;)

Πραγματικά χθες γαμήθηκα !!!
Καταστροφή !
2 δελτία...
στο ένα είχα όβερ 3,5 ρεάλ και 2-3 γκολ την Πόρτο...
στο άλλο έπιασα κανονικά την πόρτο και έχασα τον άσσο της Ρεάλ..
![]()
τι να πω και εγω που ειχα 4-6 γκολ την ρεαλ και το εχασα για ενα τερμα :S

Πιστεύω ότι πολλοί φάγαμε καυλί στον κώλο.
Άλλος μακρύτερο και άλλος λιγότερο. Το θέμα είναι πόσα ξόδεψε ο κάθε ένας. Όχι τον τρόπο που χάθηκε..
Χθες για τα δεδομένα τα δικά μου δηλαδή ΓΑΜΗΘΗΚΑ !
0 ευρώ στον λογαριασμό..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mεγαλη ηττα χθες, η Σαλκε με εστειλε σε ενα τεραστιο κουβα χθες.
Ειχα παιξει σε παρολι (εννοειται) τη Ρεαλ 1 κουβας, 4-6 γκοαλ (αλλο δελτιο) κουβας και παλι.
Για την ιστορια ο Καραγκανης χθες επεμενε φουλ Σαλκε αλλα εγω δεν το πιστευα
εχεις την συμπαρασταση μου τυπε και εγω με 0 ευρω ειμαι στο στοιχιμαν :S
O Γκαραγκάνης έχει επιμείνει και σε πολλά άλλα που δεν έχουν βγεί βέβαια..

Και εσύ τη δική μου ρε Γκαν.
Που τα έχεις τα φράγκα? στην 365 ή πας για κατάθεση ?
ξεπεσα στον ΟΠΑΠ πλεον τυπε, αστα μεγαλη νιλα :S