Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
3-1 το θηριο! 
Την εσπασα την μπυρα και πηνω 2 καφεδες με τις νικες του Ηρακλη απλα ο Ηρακλακιας πληρωνει Μπυραεις υγειαν αδελφέ..![]()
μαν βλεπεις τιποτα για σημερα?
μαν γιου λυωνε ολυμπιακό έχω παίξει καλά.μαν βλεπεις τιποτα για σημερα?
καλη τυχη μανμαν γιου λυωνε ολυμπιακό έχω παίξει καλά.
καλο δωρακι ηταν αυτοΚαι με σεβιλλη τετράδα..![]()

καλά ναι στην αποδοση δεν υπάρχει όντως πολύ χαμηλή..αλλά πιστεύω θα το πάρει το παιχνιδι..καλη τυχη μαν
συμφωνω και με τα τρια...αλλα στον ολυμπιακο με χαλαει η αποδοση για εκτος εδρας
καλο δωρακι ηταν αυτο![]()

δυσκολο ματς...η ατλετικο όντως φετος ειναι και πιο σοβαρη, και εχει πιο πολλες εμπειριες...και δειχμει πιο φρεσκια απο περυσι, αν και ειναι ακομα νωριςΠιο μετα θα δω μπορεί και κόντρα μπαρτσα...σοβαρή ομάδα η Αθλέτικο Πάρολο που είμαι μπάρτσα..

τυπε αν δω ημιχρονο 0-0 θα το παιξω διπλο στο λαιβδυσκολο ματς...η ατλετικο όντως φετος ειναι και πιο σοβαρη, και εχει πιο πολλες εμπειριες...και δειχμει πιο φρεσκια απο περυσι, αν και ειναι ακομα νωρις
μαν γιου λυωνε ολυμπιακό έχω παίξει καλά.

ναι μορε βάλε παιχνιδι να γίνεται..τυπε αν δω ημιχρονο 0-0 θα το παιξω διπλο στο λαιβ
εχω ενα δελτιο με x2 την ατλετικο και ενα με ραουλ γκαρσια anytime scorer
λες να βαλω και γκοντιν;

Γκαν άρχισες...το 1.40 του διπλου επαιξες τυπε?
το οβερ πληρωνει καλυτερα![]()
![]()
![]()
δες το ματς κι αναλογως πραττεις...η αποδοση του Χ2 ειναι παντως ελκυστικη για αυτη την ατλετικοτυπε αν δω ημιχρονο 0-0 θα το παιξω διπλο στο λαιβ
εχω ενα δελτιο με x2 την ατλετικο και ενα με ραουλ γκαρσια anytime scorer
λες να βαλω και γκοντιν;