χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.920
- Πόντοι
- 606

λαγε γιατι δεν εβαλες και το 1,25 τις γιουβεντους
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν ειναι μονο ο τζιρος αδερφερε φιλε την φοβομουνα την πουτανα επειδη ειχε παρει τρελλο τζιρο και τελευταια στιγμη το εκανα διπλη ...και δεν επεσα εξω
εχω κανει συζητηση με εναν μαθηματικο εξαμερικης που εχει δεικτη iq 150. Ασχετος ττην εξυπναδα του με ειπε ενα πραγμα και θα σου το πω και σε εσεναΠαιδια τι λετε για Κινο ? Εχω παιξει 5-6 φορες και εχω χασει γυρω στο 10αρικο χωρις νικη... για στοιχημα δεν τα παω καλα με τις ομαδες και δεν εχω ιδεα... πρεπει οπωςδηποτε να κερδισω τιποτα να κανονισω ραντεβου με κανα μωρακι απο εδω.......![]()
Συμφωνα δεν τους συμφερει οκ.Αλλα ρε φιλε μου την δινει πχ αν καποιος αγωνας οι αγωνες τους φανουν στημενοι(παρουν υπερβολικο χρημα κλπ )γινεται καταγγελια στην αρμοδια αρχη της χωρας απο την επιτροπη που συνεργαζεται με εταιρειες στοιχηματικες κλπ.Εσυ ή εγω οταν χασουμε λεφτα απο ενα αγωνα στημενο και ωφεληθουν πχ οι book ποιος θα σε/μας προστατεψει? οι book?δεν ειναι μονο ο τζιρος αδερφετους μπουκ δεν τους συμφαιρει να στινουν τα παιχνιδια για να χανει ο κοσμος
αφου ετσι και αλλιως απο τα παθη του χανει μονος του ο κοσμακης
![]()
Η αγγλια ειναι το πιο δυσκολο πρωταθλημα στην γη
Γιαυτο την έκοψα μαχαιροπιρουνο
Οπως φυσικα και την αργεντινη
ενταξει την αργεντινη την εχω κοψει εδω και χρονια
![]()
εχω κανει συζητηση με εναν μαθηματικο εξαμερικης που εχει δεικτη iq 150. Ασχετος ττην εξυπναδα του με ειπε ενα πραγμα και θα σου το πω και σε εσεναΜε ειπε αυτος ο ανθρωπος που ειναι πανεξυπνος καταρχιν δεν μπορω να τον καταλαβω οταν μιλαει του λεω μιλα πιο ανθρωπινα
Τεσπα με ειπε πως στο κινο ακομα και αν παμε στο μελλον και δουμε τις επομενες κληρωσεις και γυρισουμε και τις παιξουμε παλι δεν θα πιασουμε
αν αυτο δεν σου λεει κατι παιξε κινο αν σου λεει κατι μην παιζεις
![]()
![]()
εμεις πρεπει να κοιταξουμε τον εαυτο μαςΣυμφωνα δεν τους συμφερει οκ.Αλλα ρε φιλε μου την δινει πχ αν καποιος αγωνας οι αγωνες τους φανουν στημενοι(παρουν υπερβολικο χρημα κλπ )γινεται καταγγελια στην αρμοδια αρχη της χωρας απο την επιτροπη που συνεργαζεται με εταιρειες στοιχηματικες κλπ.Εσυ ή εγω οταν χασουμε λεφτα απο ενα αγωνα στημενο και ωφεληθουν πχ οι book ποιος θα σε/μας προστατεψει? οι book?
μονο απο το στοιχημα αδερφεΜαλιστα.... καταλαβα!!! δηλαδηποτε... γιατι με τετοιους μισθους.......
κοιτα να σε πω λαγεΑν και δεν παιζω κινο πιστευω οτι ειναι θεμα καθαρα θεμα τυχης και στιγμης...Ειναι ενας τυπος στην γειτονια μου που ειχε να κερδισει αρκετο καιρο και εβριζε δεν δινει.. δεν δινει τιποτα το κινο.Δεν επαιζε μεγαλα ποσα μικροπαιχτης.Το Σαβατο του ειχε μεινει ενα ευρο στην τσεπη παει να φυγει απο το πρακτορειο...ε σου λεει δεν μαμιεται θα παιξω και το τελευταιο εβγαλε 5000 ευρο![]()
ναι μαν ετσι ειναιΜια παρατηρηση πολλες φορες οπως λες και εσυ η θεα τυχη ξερει που τα δινει.Ειναι ενας 40αρης στο πρακορειο γαμω τα παιδια πολυ καλος χαρακτηρας με ολη την σημασια της λεξης.Ποτε δεν θα πει κακο για κανενα...ακομα και καποιος σε κατι να φταιει θα βρει κατι να τον δικαιολογησει για να μην κακολογησει.Ο ανθρωπος τα τελευταια χρονια που ξερω ειναι απο τους λιγους που ξερω που σχεδον καθε δευτερο σχεδον Σκ παει ταμειο στοιχημα με λιγα λεφτα 10 12 ευρω βγαζοντας συνολικα τον μηνα κανα 800αρι καθαρο.Αλλα και το κινο τον παει που και που.