χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 3.083
- Πόντοι
- 606
καλημερασου τρωνε το φαι χρησταρα...τιμωρησε τους.τι βλεπεις για τωρα το πρωι μπας και τους τα φαμε και εμεις?εχεις τιποτα απο καμια αυστραλια?
καλημερασου τρωνε το φαι χρησταρα...τιμωρησε τους.τι βλεπεις για τωρα το πρωι μπας και τους τα φαμε και εμεις?εχεις τιποτα απο καμια αυστραλια?
Καλημερα αγκενεκει στην εθνικη τραπεζα με κρατησανε 4 ευρω
για μια αναλυψη απο την βετ365 που ειχα κανει την προηγουμενη εβδομαδα
πριν βγει αυτο με τις επικυρώσεις
Με την εδωσε λιγο στο κεφαλι το πάνω
![]()
![]()
Με εφαγαν 2 ζαμπονοκασεροπιτες και ενα ζεστο κακαο
η αν ετρωγα πιροσκι
3 πιροσκι
και ενα ζεστο κακαο
η αν τα επερνα σε ψωμια 5 ολοκληρα ψωμια
![]()
![]()

την καλημερα μου στον αδερφο χιτμαν.αργοπορημενος σημερα.στο τσακ την γλιτωσες την απουσια..Καλημέρες.
Πρωινούς πρωινούς σας βλέπω να ξεκινάτε τα πονταρίσματα.
την καλημερα μου στον αδερφο χιτμαν.αργοπορημενος σημερα.στο τσακ την γλιτωσες την απουσια..
α τωρα το ειδααπ οτι ειδα παιζει μεσα στην ιαπωνια φιλικο.το εριξα 1.
κοιτα να δεις αδερφε χιτμαν.ωραια ειναι ολα αυτα αλλα αν θες να βγαλεις λεφτα τοτε πρεπει να σπρωξεις και λεφτα.για να ακολουθησεις αυτο με τα δεκαλεπτα πρεπει να βαζεις λογικα διπλασια λεφτα(η κατι τετοιο) καθε φορα.αντε και το εκανες και μπηκε γκολ και πληρωθηκες.τι παιρνεις?μου θυμιζει το "κολπο" που καναμε στην ρουλετα με την μεθοδο του διπλασιασμου.παιζαμε δηλαδη το αντιθετο χρωμα σε καθε γυρισμα με το διπλασιο πονταρισμα.αποτελεσμα?δεκατρεις σερι φορες μαυρο και καταστροφη ανευ προηγουμενου...
Έχει δοκιμάσει κανείς αυτή την τακτική?
Είναι ποντάρισμα 10 λεπτων. Αυξάνει το ποντάρισμα για κάθε επόμενο 10λεπτο ώστε να έχει σίγουρο κέρδος στο τέλος.
Στην πλειοψηφία όλων των αγώνων συνήθως μπαίνει 1 γκολ.
Για πείτε γνώμες

το διπλό της ελλάδας πόσο δίνει?? νομίζω ότι σήμερα θα νικήσουμε.... ;) ;)
να την ψαξεις στο γκουγκλ καλυτερα.προσοχη στους ορους της εταιριασ.δεν τα λενε καλα.θελουν δυσκολα πραγματα.Το σαιτ της Goalbet ειναι off απο το πρωι, προβλημα?? η την εκοψαν απο Ελλαδα???
ξερει κανεις κατι????
Προσωπικα πάντως![]()
![]()
στην θεση του.. Θα επαιζα 10000 ΕΥΡΩ 2πλο την Γιουβεντους μεσα στην Μαλμε
![]()
που ήδη οι παιχτες τις μαλμε ειναι στα χαμαμ και στα κωλομπαρα
Δηλαδη η ελλαδα σερνοταν μερικοι παιζουν τυφλα δεν βλεπουν βαθμολογιες φορμες κτλ
![]()
![]()