Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
φιλε μου σημερα εχει πολλα φαβορι και δεν αξιζει και χτες ηρθαν ολα νερο..ΑΝΤΖΕΛΟ Δώσε βραζιλιάνικες προβλέψεις στο λαό !!!![]()
μου έμεινε ένα τελευταίο 5ευράκι στο stoiximan
![]()
h μποκα τζουνιορς κατεβαζει την 2 ομαδαΑΝΤΖΕΛΟ Δώσε βραζιλιάνικες προβλέψεις στο λαό !!!![]()
μου έμεινε ένα τελευταίο 5ευράκι στο stoiximan
![]()
ποσο δικιο εχεις αδερφεφιλε μου σημερα εχει πολλα φαβορι και δεν αξιζει και χτες ηρθαν ολα νερο..
αυτο καμια φορα ειναι και παγιδα αδελφε...h μποκα τζουνιορς κατεβαζει την 2 ομαδαμεσα στην αρσεναλ σαραντι αυτο απο εμενα αν θες
το παιχνιδι ειναι αδιαφορο αλλα στην αρσεναλ σαραντι
![]()
![]()
Ειναι προπονητης το ινδαλμα τις μποκα τζουνιορς παλερμο
![]()
Το βλέπω να το τζογάρω στο live betingφιλε μου σημερα εχει πολλα φαβορι και δεν αξιζει και χτες ηρθαν ολα νερο..
h μποκα τζουνιορς κατεβαζει την 2 ομαδαμεσα στην αρσεναλ σαραντι αυτο απο εμενα αν θες
το παιχνιδι ειναι αδιαφορο αλλα στην αρσεναλ σαραντι
![]()
![]()
Ειναι προπονητης το ινδαλμα τις μποκα τζουνιορς παλερμο
![]()

καλυτερα...Το βλέπω να το τζογάρω στο live beting![]()
ναι σωστα απλα παμε με καποιο σκεπτικοαυτο καμια φορα ειναι και παγιδα αδελφε...![]()
σωστο ειναι και ο μαρτιν παλερμο...ναι σωστα απλα παμε με καποιο σκεπτικοδηλαδη το σκεπτικο μου ειναι ο προοπονητης
![]()
απο τις νικες κρατιετε στην εκαστοτε ομαδα γιατι ας πουμε να μην κερδισει η αρσεναλ σαραντι
Απο αυτην την τεχνικη σκοπια το ειπα
κατεβαζει και τα 2 η μποκα
ενταξει η αργεντινη δεν ειναι για πολλα πολλα αλλα για χαλαρα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ετσι και αλλιως η μποκα δεν παει για τιποτα.. Ενταξει μπορει να το κανουν και για Χσωστο ειναι και ο μαρτιν παλερμο...![]()
![]()
κομματια να γινει.ετσι και αλλιως η μποκα δεν παει για τιποτα.. Ενταξει μπορει να το κανουν και για Χαλλα Πιστευω αν θελησει να παει σαν προπονητης στην Μποκα Τζουνιορς τωρα που κανει το αγροτικο του
![]()
![]()
ας παρει μια νικη
![]()
![]()
![]()

για να μην το εδωσα κατι ξερω ;)τι εγινε ρε μαλακες βελγοι το στησατε να ερθει Χ?![]()
για να μην το εδωσα κατι ξερω ;)
ξεφτυλες....