Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Σου ευχομαι να κερδισεις,γτ θα μπει ο αλλος και θα σε βριζειΆντερ μπενφίκα και ολυμπιακο και πολυ σας ειναι μουνόπανα![]()

Άντερ μπενφίκα και ολυμπιακο και πολυ σας ειναι μουνόπανα![]()
ολυμπιακος no goal
μπενφικα under
γουοτφορντ διπλο
Δίνω μπας και με πάτε γούριετσι για να χει λιγο σασπενς η βραδια...οβερ μαλμε, νο γκολ οσφπ, αντερ βασιλο
Τι την εβαλες?Μου χαλαει το δελτιο προς το παρον η Λουντογκορετς γαμωτο...
Τι την εβαλες?![]()
νωρις νωρις κουβα...τουλαχιστον αναμενεται καλο ματς με πολλα γκολ...χασαμε ενα στουντιακι (ας πουμε...)

πλακα πλακα βλεπω να χανω και τα τρια....η βασιλο ειναι ηδη 2-0, τη γιουβε την εχασα...και η ατλετικο θελει αλλα 2 (αυτο ισως και γινει)
Σιγα βρε...πλακα πλακα βλεπω να χανω και τα τρια....η βασιλο ειναι ηδη 2-0, τη γιουβε την εχασα...και η ατλετικο θελει αλλα 2 (αυτο ισως και γινει)
σα να μου λεει, ρε μαγκα, αστα το στοιχημα τι το θες αφου δε το χεις....παιξε με τιποτα αλλο :S![]()
![]()
όχι για το στουντιακι λέω.πλακα πλακα βλεπω να χανω και τα τρια....η βασιλο ειναι ηδη 2-0, τη γιουβε την εχασα...και η ατλετικο θελει αλλα 2 (αυτο ισως και γινει)
σα να μου λεει, ρε μαγκα, αστα το στοιχημα τι το θες αφου δε το χεις....παιξε με τιποτα αλλο :S![]()
![]()

αόχι για το στουντιακι λέω.![]()
![]()
εδω εχουμε χασει σπιτια ολοκληρα, σε ενα στουντιακι θα κολλησουμε
καλά θα πάμε για τριψιμο. ;)α
ε νταξ πταισματακιεδω εχουμε χασει σπιτια ολοκληρα, σε ενα στουντιακι θα κολλησουμε
![]()
![]()