gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 513
- Πόντοι
- 4.906
τυπε οταν δινει στανταρακια ο ρεντμαν φορ δεν γουιν αξιζει να ρισκαρειςσαν τοκογλυφος παιζεις τυπε![]()
τυπε οταν δινει στανταρακια ο ρεντμαν φορ δεν γουιν αξιζει να ρισκαρειςσαν τοκογλυφος παιζεις τυπε![]()
τυπε οταν δινει στανταρακια ο ρεντμαν φορ δεν γουιν αξιζει να ρισκαρεις

τυπε οταν δινει στανταρακια ο ρεντμαν φορ δεν γουιν αξιζει να ρισκαρεις

Η ΚΠΡ να κερδίζει και ο γαύρος να χάνει και οι άλλοι να παν να γαμηθούν.ο ρεντμαν ειναι απεσταλμενος της θεας τυχης για να μοιραζει κερδη![]()
![]()
ρεντ πως τον βλεπεις αυριο τον γαυρο?![]()
Η ΚΠΡ να κερδίζει και ο γαύρος να χάνει και οι άλλοι να παν να γαμηθούν.![]()
Στο χρήμα δεν χωράει συναίσθημα. ;)ρε το ατομο δινει ολο ηττα του ολυμπιακου ενω ειναι γαυρος :S
μας τρολαρει ολους :S
Στο χρήμα δεν χωράει συναίσθημα. ;)

Τι ειναι αυτό?με τον γαυρο ολο κουβα πηγαινει, εγω που ειμαι ΑΕΚτζης πιο πολυ εμπιστοσυνη του εχω στην ευρωπη απο τον ρεντ![]()
Τι ειναι αυτό?![]()
δε πας το σκύλο βόλτα να κατουρησει...![]()
![]()
Μαθαίνω νεές λέξεις.δε πας το σκύλο βόλτα να κατουρησει...![]()
![]()
Ευτυχώς που κατουράτε που και που.Αυτο που ασχολειται η εφημεριδα "γαυρος" καθε μερα
Μεχρι και το στραβοκατουρημα του Μανταλου κανει ρεπορταζ![]()
λίγο πιο πανω είναι δε το έιδες κοριζα εχεις μαν.τυπε ηπιες γαλλικη σαμπανια σημερα?![]()
Μαθαίνω νεές λέξεις.
Ευτυχώς που κατουράτε που και που.![]()
λίγο πιο πανω είναι δε το έιδες κοριζα εχεις μαν.![]()

:SΕυτυχως που μας ενημερωνουν οι εφημεριδες σας για τους παικτες μας![]()
Βρωμάει το πτώμα του Βάτραχου,τα μισά πατήσια έχουν δυσωδία.Κάτω τα χέρια από τον ρεντμαν...μην έχουμε ντράβαλα...![]()
![]()
![]()
Κάτω τα χέρια από τον ρεντμαν...μην έχουμε ντράβαλα...![]()
![]()
![]()

ευχαριστώ τυπε.καθημερινά γίνεται μαν μακαρονάδες γαλλικές σαμπανιες καφέδες βραζιλιάνικους.δόξα το θεο.τωρα το ειδα....ωραιος ο παιχτης![]()
![]()
παντα τετοια![]()
![]()
![]()