ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 58.961
- Πόντοι
- 12.756
καλο μεσημερι καλο μηνα.αν ηταν τοσο ευκολο θα ειμασταν ολοι πλουσιοι.θα ειχαμε γκαραζ με αυτοκινητα συλλογη.Το ότι ο Άντζελο πιάνει τα πάντα και εγώ ακόμα δεν τον έχω ακολουθήσει δε μπορώ να το καταλάβω..
Ρε Άντζελο δώσε προγνωστικά να πούμε να πάρουμε 4 ρόδες
καλο μεσημερι καλο μηνα.αν ηταν τοσο ευκολο θα ειμασταν ολοι πλουσιοι.θα ειχαμε γκαραζ με αυτοκινητα συλλογη.![]()
![]()
σήμερα ρεπό τριτη τέταρτη κάτι θα βρούμε β Βραζιλίας και κύπελο.θα πω όταν είναι.Θα παίξεις σήμερα τίποτε συν-γαύρε?
σήμερα ρεπό τριτη τέταρτη κάτι θα βρούμε β Βραζιλίας και κύπελο.θα πω όταν είναι.

οκ.Άντε ρε αγόρι θέλω μια φορά ότι παίξεις να σε ακολουθήσω καρφωτά ! Θα σε έχω στ αυπόψιν. Μη με ξεχάσεις φίλε.![]()

Η αλήθεια είναι πως σήμερα δε λέει το πρόγραμμα![]()
καλώς τον.ε δε λέει τίποτα αλλά θα παίξω τιμής ένεκεν τα ιταλικά σου.το χεις.Φορλι Χ
Και μοντενα Χ
Φαν μπετ
πω ρε φιλε ξεπατωμα παραλίγο.Σε κατι τετοιες περιπτωσεις δεν ξερεις αν πρεπει να γελασεις ή να κλαψεις.Εγω εκλαψα.Αιωνια μουτζωμενος.Τι να πω.Δωστο μου ΜΙΑ φορα το γαμημενο.Ολο γυρω γυρω το εχεις αλλα θα σε δαγκωσω καποια στιγμη και θα σου γαμησω το σπιτακι πουστη-book.
Σας δειχνω το σαββατιατικο δελτιο το μεσημερι.Παιζω μονο γερμανια ολα διπλα ημιχρονα.Οποιος ειδε τι ευκαιρια εχασε η αιντραχτ για να κανει και αυτη το διπλο ημιχρονο θα με καταλαβει.τελικα επιασα 4/5 και πηρα με 4 ευρω 260 αντι για 3000.για του λογου το αληθες δειτε screenshot kai κλαψτε μαζι μου
καλώς τον.ε δε λέει τίποτα αλλά θα παίξω τιμής ένεκεν τα ιταλικά σου.το χεις.![]()
Και σκ θέλω ανταλλαγή αποψεων.μαρουλονγκο καρατσιολο πουτσιαρελι μακαρονε και παει λεγοντας.
καλησπερα
οφη-βεροια χ/1 ημ.τελ.
μοντενα-τσιταντελα χ/1 ημ.τελ.
MAGITES SIMERA ALL IN ST KOPELIAAAA.....