Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 84 άτομα (0 μέλη και 84 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 325 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 232 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 454 44,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.011

vr6

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2013
Like
4
Πόντοι
1
Κι  επειδή  πάω  για  ύπνο ,
αν  η  bet365  έδινε  6.00  
και  η  stoiximan  3.60  για  το  ίδιο  παιχνίδι
ζητάω  από  όλους  σας  συγγνώμη  για  την  παρέμβαση .

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
16
Πόντοι
16
τη 2αδα στο ΝΒΑ κοντεύω να την κάνω θεσμό κι ας με στέλνει κουβά συνήθως

Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Συνολικοί Πόντοι (περιλαμβ. Παράταση): Under (Handicap: +203.5) Κλίβελαντ Καβαλίερς - Φοίνιξ Σανς
NBA - Αγώνες 1,97 27/01, 01:00 -
Χάντικαπ (περιλαμβ. Παράταση): Dallas Mavericks (Handicap: -7.5) Ντάλας Μάβερικς - Ντιτρόιτ Πίστονς
NBA - Αγώνες 2,00 27/01, 02:30 -

Μακριά από αμερικανιές, τύπε. Μπάσκετ, χόκει κτλ. Οι κουβάδες πάνε σύννεφο.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ετσι γαμαμε τους μπουκηδες καθε βραδυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!

Πιπη απο μαθηματικα ξερεις???

Καθαρα κερδη 2,825.00 ΕΥΡΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!

Πιπη κανε τουρισμοοοοοοοο!!!!!!!

Θα δωσω χαρτζιλικι στην μανα μου οπως δινει και ο Στουρναρας στην δικια του  :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• rsz_screen_shot_2014-01-27_at_125003_am.png
    rsz_screen_shot_2014-01-27_at_125003_am.png
    136,9 KB · Εμφανίσεις: 22

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756
εγώ τις αποδόσεις τις παίρνω από εδώ:

www.oddscheck.net/]http://www.oddscheck.net/[/url]

όπου ανοίγω την καρτέλα κάθε ματσ και παίρνω την απόδοση της betfair

το Χ2 όταν κοντράρω φαβορί πχ με απόδοση 1,25 βγαίνει απ τον τύπο:

1,25/(1,25-1) = 5

και γενικά το Χ2 είναι α/α-1

Από κει και πέρα ο καθένας μπορεί να παίζει όπου βρει καλύτερα, εγώ ωστόσο θέλω να δω αν είμαι κερδισμένος ή όχι μόνο με τις αποδόσεις της betfair οι οποίες είναι και οι πιο τίμιες

εσυ τελικα τις παιζεις στην betfair ή απλα παίρνεις τις αποδοσεις απο εκει για τους υπολογισμους και μετα παιζεις εκει που το βρισκεις ψηλοτερα ?  :think:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Πολύ το μελετάτε ρε παίδες.....παίχτε με το ένστικτο να γουστάρετε!!!!! :grin:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Η Οθονη αφιερωμενη σε ολους τους φιλους και μη του Μπου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Το προγραμμα μου ειναι το εξης ξυπναω 2 ωρα ανοιγω pc εχει ανεβασει ο Σκιουρος7 το κουπονι το ριχνω οτι προλαβαινω κλεινω pc παω εξω καφε φαγητο ποτο και το μονο που κανω μετα ειναι να ανεβασω στο Μπου την οθονη να τρελαθουν καποια γατακια!!!!!!!

Εχει καταντησει ρουτιναααααααα!!!

Χρησταρα ανεβασε τα στο facebook μπας και πεσει κανενα γκομενακι.....!!!!!!!!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
386
Πόντοι
366

μόνο σε μία περίπτωση μπορεί να γίνει αυτό. Στο λάιβ κι ενώ έχει προηγηθεί η γηπεδούχος

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756
Η Οθονη αφιερωμενη σε ολους τους φιλους και μη του Μπου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Welcome Home majestic69

http://[URL unfurl="true"]www.eleftheria.gr/images/articles/EOT1.jpg[/img[/URL]]

Η πουτανα η Ελλαδα ειναι μοναδικη , μονο για τουρισμο και να τρως τα λεφτα σου ειναι  :headbang3:
Γι αυτο και η Ελληνιδες δεν ειναι για τιποτα , και μονο λεφτα θελουν να τρωνε  :zfuck:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
386
Πόντοι
366
εγώ τις αποδόσεις τις παίρνω από εδώ:

www.oddscheck.net/]http://www.oddscheck.net/[/url]

όπου ανοίγω την καρτέλα κάθε ματσ και παίρνω την απόδοση της betfair

το Χ2 όταν κοντράρω φαβορί πχ με απόδοση 1,25 βγαίνει απ τον τύπο:

1,25/(1,25-1) = 5

και γενικά το Χ2 είναι α/α-1

Από κει και πέρα ο καθένας μπορεί να παίζει όπου βρει καλύτερα, εγώ ωστόσο θέλω να δω αν είμαι κερδισμένος ή όχι μόνο με τις αποδόσεις της betfair οι οποίες είναι και οι πιο τίμιες

η απόδοση του Χ2 δεν βγαίνει έτσι, νομίζω. Ο τύπος πρέπει να είναι (απόδοσηΧ + απόδοση2)/4. Με μικρή απόκλιση

Επισκέπτης
εσυ τελικα τις παιζεις στην betfair ή απλα παίρνεις τις αποδοσεις απο εκει για τους υπολογισμους και μετα παιζεις εκει που το βρισκεις ψηλοτερα ?  :think:

τις αποδόσεις τις παίρνω από εκεί για μεγαλύτερη ταχύτητα (ακόμη και το σαιτ της bf να το χεις ανοιχτό, πιο πολύ βαβούρα θέλει να πάρεις τις αποδόσεις όταν έχει πολλά ματσ πχ Σάββατο)

Το αν τις παίζω τελικά στην bf ή όχι, επέτρεψέ μου να μην το απαντήσω, επειδή το σάιτ είναι απαγορευμένο στην Ελλάδα  :cool2:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

Το προγραμμα μου ειναι το εξης ξυπναω 2 ωρα ανοιγω pc εχει ανεβασει ο Σκιουρος7 το κουπονι το ριχνω οτι προλαβαινω κλεινω pc παω εξω καφε φαγητο ποτο και το μονο που κανω μετα ειναι να ανεβασω στο Μπου την οθονη να τρελαθουν καποια γατακια!!!!!!!

Κάτι ξέχασες να πεις τύπε.....
"Κάνε τουρισμόοοοοοο!!!!!" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756
τις αποδόσεις τις παίρνω από εκεί για μεγαλύτερη ταχύτητα (ακόμη και το σαιτ της bf να το χεις ανοιχτό, πιο πολύ βαβούρα θέλει να πάρεις τις αποδόσεις όταν έχει πολλά ματσ πχ Σάββατο)

Το αν τις παίζω τελικά στην bf ή όχι, επέτρεψέ μου να μην το απαντήσω, επειδή το σάιτ είναι απαγορευμένο στην Ελλάδα  :cool2:

οκ σεβαστο , αλλα τελικα παιζεις κοντα σε αυτες τις αποδοσεις ? και γενικα σε τι αποκλίσεις εισαι απο αυτα τα ποσοστα ?

Επισκέπτης
η απόδοση του Χ2 δεν βγαίνει έτσι, νομίζω. Ο τύπος πρέπει να είναι (απόδοσηΧ + απόδοση2)/4. Με μικρή απόκλιση

όταν παίζεις lay μια απόδοση (δηλαδή Χ2 όταν κάνεις lay στον άσσο) η απόδοση του lay είναι πάντα α/α-1

βγαίνει και μαθηματικά

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36

φιλε σου ξαναλεω το οτι κοιμαμαι και δεν ριχνω τα κουπονια πριν αρχισουν τα ματς βγαινει σε καλο εφοσον εχει μπει και γκολ.Εγω ειδα το κουπονι του σκιουρου ειχε αρχισει το ματς ειχε μπει και goal και ειχε 6 αποδοση και το εριξα για να γλεντησω και λιγο το Σκιουρο οχι μονο αυτος εμας..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756

Ρουτινιασες τυπεεεεεεεεεεεε , ευτυχως που κανεις τουρισμο και χαλαρωνεις λιγο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ο Χρησταρας δεν ειναι καλα  :'(  , τον εχει παρει η απο κατω με τα λαιβ .. :'(

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
386
Πόντοι
366
όταν παίζεις lay μια απόδοση (δηλαδή Χ2 όταν κάνεις lay στον άσσο) η απόδοση του lay είναι πάντα α/α-1

βγαίνει και μαθηματικά

μα ο υπολογισμός που σου δίνω εγώ είναι τα πιο απλά μαθηματικά. Είναι σαν να σπας τα λεφτά σου σε 2 σημεία (στο χ και στο 2).

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Παραθετω και την δευτερη σελιδα του κουπονιου με το περιφημο 6αρι αποδοση.

Αυτο σημαινει ''κοιμασαι και η τυχη σου δουλευει''

Εχει και κατω κατω το συνολικο παιξιμο και διπλα τα συνολικα κερδη.

Βγαλτε μου τα αθροισματααααααααα!!!!

Κερδη : 10025 ευρω - 6700 ευρω = 3325 ευρωωωωωωω!!!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Χρησταρα τα λαιβ ειναι για αυτοκτονιες.Ανεβασε καμια φωτο στο facebook να ψαρωσει κανενα γκομενακι και πιες κανα τσιπουρο  :rockon: :rockon:

Υποδιαστολες κια κομματα δεν ξερω που μπαινουν στα κερδη μου ας τα βαλουν τα γατακια.

Καντε τουρισμοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• rsz_screen_shot_2014-01-27_at_12142_am.png
    rsz_screen_shot_2014-01-27_at_12142_am.png
    145,4 KB · Εμφανίσεις: 31

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
100
Πόντοι
376
ταμείο και σήμερα όπως και εχθές....όποιος με ακολούθησε έβγαλε καλό μεροκάματο ;)

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom