Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
και παιδακια....![]()
![]()
![]()
![]()
Πλάκα έκανα....3-0![]()
μαλακία να το πιάνεις από το 13' ε; Χάνεται το σασπένς![]()
Για αυτους μιλας;Οι τυποι εχουν τρομερα ποσοστα ευστοχιας.Καλυτερα στο 13 , παρα στο 93΄ που την αλλη φορα ημουν ετοιμος για παρω τηλ το ΥΓΕΙΑ
Το θεμα ειναι αλλο παντως , οτι οι Αγγλοι που εδωσαν το λινκ τους εδω το πιανουν το σημειο που εδωσαν στο 1,87
Καλυτερα στο 13 , παρα στο 93΄ που την αλλη φορα ημουν ετοιμος για παρω τηλ το ΥΓΕΙΑ
Το θεμα ειναι αλλο παντως , οτι οι Αγγλοι που εδωσαν το λινκ τους εδω το πιανουν το σημειο που εδωσαν στο 1,87
Για αυτους μιλας;Οι τυποι εχουν τρομερα ποσοστα ευστοχιας.
ΠΑΟΚ 3-0 over![]()

αμα ειναι μεγαλο το ποσο παιρνεις τηλεφωνο τον απολυτο κατευθειαν τυπε![]()
να στειλει τηλ να το δωσω στην κοπελα που εχω σπιτι μην με παρει κανας φιλιπινεζος νεκροθαφτης και φυγει συναλλαγμα εξω![]()

το επιασαν ομως ? δεν εχω καταλαβει ακομα , -1,5 λεει , αρα καποια σχεση εχει το - μπροστα , γιατι σε αλλα εχουν + , ποιος ειναι ο ειδικος στα Ασιατικα να μας πει αν το πιανουν ?
Ραδιοφωνική μετάδοση έχει τα περισσότερα!Στην bet365 δείχνει και τα ελληνικά παιχνίδια ρε μάγκες;;;
με νικη με διαφορα 2 γκολ,το κερδιζεις.με νικη με διαφορα 1,παιρνεις τα λεφτα σου πισω.με οποιοδηποτε αλλο αποτελεσμα,το χανεις,αν καταλαβα καλα.το επιασαν ομως ? δεν εχω καταλαβει ακομα , -1,5 λεει , αρα καποια σχεση εχει το - μπροστα , γιατι σε αλλα εχουν + , ποιος ειναι ο ειδικος στα Ασιατικα να μας πει αν το πιανουν ?
Εχω λιγες μερες λογιαριασμο στη βετ ελληνικα δεν εχω δει ,και δεν νομιζω οτι δειχνει σε μερικα ελληνικα εχει περιγραφη ραδιοφωνικηΣτην bet365 δείχνει και τα ελληνικά παιχνίδια ρε μάγκες;;;
με νικη με διαφορα 2 γκολ,το κερδιζεις.με νικη με διαφορα 1,παιρνεις τα λεφτα σου πισω.με οποιοδηποτε αλλο αποτελεσμα,το χανεις,αν καταλαβα καλα.