Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
το ριξες το χιλιαρικο που σου πα;παιδια εγω λεω να κανουμε μια ομαδα με χρημα καμια δεκαρια ατομα μεσα απο εδω και να καταστρεψουμε τον οπαπ για αρχη.Αρχηγος ο χρηστος.εγω τσονταρω ας τσονταρουν κιαλλοι να χτυπαμε 1 μυριο την βδομαδα.....Κανενα τροπο εχουμε?
Μονο πυραμιδα αλλα θελει χρημα...
Και ομως,εαν συνεχιζα να παιζω καθε νεξτ γκολ Χ100 τελικο ταμειο θα ηταν συνκιρωνα επρεπε να παιξεις αλλες τρεις φορες κοντρα
το ριξες το χιλιαρικο που σου πα;

οι μπουκ πεζουν με την ανυπομονισια του κοσμου την aplhstia και με τις λαθασμενες αποδωσεις που δινουν εναντι τις κανονικηςπαιδια εγω λεω να κανουμε μια ομαδα με χρημα καμια δεκαρια ατομα μεσα απο εδω και να καταστρεψουμε τον οπαπ για αρχη.Αρχηγος ο χρηστος.εγω τσονταρω ας τσονταρουν κιαλλοι να χτυπαμε 1 μυριο την βδομαδα.....Κανενα τροπο εχουμε?
Μονο πυραμιδα αλλα θελει χρημα...
Αυτη την εβδομαδα θα φορτωσω πολυ Τσσκα - Ρεαλ 1 2.10 και Φενερ - Παο 1.55
Το δηλωνω επισημα.![]()
Μη το κανεις.θενξ. λεω να σε παιξω κ ο ν τ ρ α
Μη το κανεις.
Το παιρνω επανω μου αυτο το κουπονι.![]()
παμε ομαδαρα μαςAntonio Conte has announced a 22-man squad for tomorrow evening’s Coppa Italia last eight clash with Roma at the Stadio Olimpico.
The full travelling party is as follows:
1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
5 Ogbonna
6 Pogba
7 Pepe
8 Marchisio
10 Tevez
12 Giovinco
13 Peluso
14 Llorente
15 Barzagli
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Asamoah
23 Vidal
26 Lichtsteiner
27 Quagliarella
30 Storari
33 Isla
34 Rubinho η αποστολη τις γιουβεντους για αυριο στον προημετελικο με την ρομα η ημιτελικο δεν ειμαι σιγουρος![]()
μαλλον το πρωτο
![]()

η μακακια ειναι οτι στις 10 τα προποτζηδικα κλεινουνπαμε ομαδαρα μας![]()
![]()
![]()
![]()