johnys77777
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 181
- Πόντοι
- 2.955
θα διαφωνησω στο ουντινε-βερονα για χ2 ειναι φορμαρισμενη η βεροναΓια αυριο για Ιταλια εχω (απο site) τις παρακατω προβλεψεις
καλα μας κερδη
θα διαφωνησω στο ουντινε-βερονα για χ2 ειναι φορμαρισμενη η βεροναΓια αυριο για Ιταλια εχω (απο site) τις παρακατω προβλεψεις
καλα μας κερδη
οι ομαδες να μαν μας κανουν να χωριζουμε σαν ανθρωποι εχω κολλητο φανατικο αριανο αλλα αυτο εχει να κανει με την ομαδα του οχι με την σχεσι φιλιας που εχω μαζι του. Δεν πρεπει να μας χωριζουν ομαδες κοματα θρησκεια κτλ κτλ ολοι ειμαστε μια ομαδα ανθρωποιειμαστε και ιδια ομαδα σε αγγλια ιταλια,μονο ο μπαοκ μας την χαλαει.....ο οποιος μπαοκ παλι ανατροπη εφερε ο πουστης.....δεν ηξερα να ριξω τα 265 ευρω που κερδισα προχτες να παω σαν παιδι και γω μια ταιλανδη με μια ρουμανα σαν τον μισελ να κανω παρτουζα ιντερρασιαλ πως την λενε.....α καλο ε χρησταρα;![]()
![]()
![]()
εγω παλι δεν πειθομαι και για μιλαν....θα διαφωνησω στο ουντινε-βερονα για χ2 ειναι φορμαρισμενη η βερονα
σωστοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςαπλα εκανε την υπερβαση,πιστεψε στις δυναμεις του,διαβασε και δεν παρασυρθηκε απο τις κωλοφυλλαδες

ειμαστε και ιδια ομαδα σε αγγλια ιταλια,μονο ο μπαοκ μας την χαλαει.....ο οποιος μπαοκ παλι ανατροπη εφερε ο πουστης.....δεν ηξερα να ριξω τα 265 ευρω που κερδισα προχτες να παω σαν παιδι και γω μια ταιλανδη με μια ρουμανα σαν τον μισελ να κανω παρτουζα ιντερρασιαλ πως την λενε.....α καλο ε χρησταρα;![]()
![]()
![]()

πιστευω πως ειναι καιρος να παρει λιγο τα επανω της η μιλανεγω παλι δεν πειθομαι και για μιλαν....

παρε παραδειγμα απο μας φιλαρακια αδελφια και εισαι παοκ και εγω ολυμπιακος....οι ομαδες να μαν μας κανουν να χωριζουμε σαν ανθρωποι εχω κολλητο φανατικο αριανο αλλα αυτο εχει να κανει με την ομαδα του οχι με την σχεσι φιλιας που εχω μαζι του. Δεν πρεπει να μας χωριζουν ομαδες κοματα θρησκεια κτλ κτλ ολοι ειμαστε μια ομαδα ανθρωποι![]()

απλα εκανε την υπερβαση,πιστεψε στις δυναμεις του,διαβασε και δεν παρασυρθηκε απο τις κωλοφυλλαδες
και ο λεοντας και ο νιπλ........ελα μορε ενταξει
υγεια να υπαρχει ο καθενας μας εδω μεσα ειναι πολυ καλος αρκει να πιστεψει στον εαυτο του
και εσυ εισαι καλος και ο αντζελο και ο πιπης και ενα σορο παιδια ακομα ολοι μας ειμαστε καλοι και κανεις δεν ειναι καλυτερος απο εμας γιαυτο πρεπει να πιστευουμε τον εαυτο μας
![]()
ο χρηστος θα σου πειπαιδια μηπως ξερει καποιος να μου πει ποσα κορνερ ειχε ο αγωνας γιουβε-ρομα;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τα ποσιμα βρωμανε ψαριλα...καλυτερα σε καψακια αν και αμα ρευτεις ρευεσαι μπαρμπουνι θερμαικουΚαι ήπιε Ω3

ναι φιλε μουπαρε παραδειγμα απο μας φιλαρακια αδελφια και εισαι παοκ και εγω ολυμπιακος....![]()
![]()
και ο λεοντας και ο νιπλ........
5-3παιδια μηπως ξερει καποιος να μου πει ποσα κορνερ ειχε ο αγωνας γιουβε-ρομα;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εμεις ενα τιποτα ειμαστε.....διαβαζουμε μονιμως τα σος και πεφτουν αλλα θεματαΕίσαι μια σκάλα παραπάνω απ' όλους μας νομίζω, γενικά εσύ τώρα κι ο Νικ πιο παλιά είσαστε κορυφή (πολύ γλείψιμο έπεσε)
δεν εχω δει ακομα τιποτα απο τον αγωνα στις 10 ακριβως εφυγα απο το προποτζηδικο γιατι εκλεισε ηρθα σπιτι και στο λεμον σπορτ δεν μπορεσα να δω τον αγωνα δεν ανοιγε και δεν κοιτουσα την στιλη τις γιουβεντους αλλα ολη την κονσολα με τα live παιχνιδια μηπως και παιξω τιποτα στο live μια 1βδομαδα τωρα θα διαβαζω για την γιουβεντους και την λιβερπουλο χρηστος θα σου πει
ελα ντε....αφου γιουβε και λιβερπουλ......ναι φιλε μουεκει θα κολλησουμε
![]()

ευχαριστω...
εμεις ενα τιποτα ειμαστε.....διαβαζουμε μονιμως τα σος και πεφτουν αλλα θεματα
πολυ δυνατα παιζουν σεντρινο και πιροκαβλος