Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 106
- Πόντοι
- 166
ποτε σημερα?Οβερ 2 λεμε
αυτα ειναι που μου αρεσουν.Ρε παιδιά να ρωτήσω....4-4-2 έχει ξαναπαίξει φέτος η Μονακό ή 1η φορά?
Διότι έτσι όπως παίζει και αναπτύσσεται δεν κερδίζει ούτε την Καρδίτσα!!!!!
Τι να πω...ποντάρουμε με βάση κάποια δεδομένα, αυτά αλλάζουν χωρίς κανένας να γνωρίζει γιατί και ο Ρανιέρι βρίσκεται ακόμα στον πάγκο της Μονακό...
Αν ήμουν ο ιδιοκτήτης, στο ημίχρονο θα τον είχα διώξει και από το γήπεδο!!!!

Τωρα θα πεσουν τα γκολακια![]()
εμεις της τουρ τωρα.αλλα και μονακο ημιχρονο να κερδαει.

με το καλο χρησταρα..Under 2.5 @ 1.80
Μονάρκας Μορέλια @ 1.53
Αβάι @ 2.62
Τριπλά: 10 @ €1 08/11/2013 19:27:15 10,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - KD2263660620I - Iντερνετ Ώρα στοιχήματος: 08/11/2013 19:27:15 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Under 2.5 Μπόα v Παρανά
(Σύνολο Γκολ) 08/11/2013 Κανένα 1.80 Ανοικτό
2 Μονάρκας Μορέλια Μονάρκας Μορέλια v Πουέμπλα
(Τελικό Αποτέλεσμα) 09/11/2013 Κανένα 1.53 Ανοικτό
3 Αβάι ΑΣΑ ΑΛ v Αβάι
(Τελικό Αποτέλεσμα) 08/11/2013 Κανένα 2.62 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Τριπλά 1 10,00 10,00 72,45
Συνολικό στοίχημα: 10,00ΥΓ..καποιος να βαλει τους παιχτες της αρλ να κερδισουν
![]()
και με τα δυο γραφω...αντζελο πρεπει να εισαι δεξιος την αβαι την εχεις διπλη ευκαιρια![]()
![]()
να σε καλα αδερφεκαι με τα δυο γραφω...![]()
![]()
τι μαρκα?να σε καλα αδερφεκαι εσυ να τα βγαλεις και ολα τα παιδια οτι παιζουν εδω και εκτος
![]()
Εχω χασει την φορμα μου στο λαιβ αυριο θα παω σε ενα μαγαζι αθλητικων να αγορασω μια καινουργια φορμα
![]()
δεν ξερω παντα ρωταω τον πωλητη αντζελο αυτος κατευεθειαν θα καταλαβει τι θελω και με προτινει κατευθειαν αυτο που θα ηθελα χωρις να ψαξωτι μαρκα?![]()
κατι για βροχη ειπαν τα παιδιαΠαιδες η Αρλ γιατι ακυρωθηκε?
Μουτινιο ειναι καλος παιχτης παντως επισης ( αν παιζει )Ρε παιδιά να ρωτήσω....4-4-2 έχει ξαναπαίξει φέτος η Μονακό ή 1η φορά?
Διότι έτσι όπως παίζει και αναπτύσσεται δεν κερδίζει ούτε την Καρδίτσα!!!!!
Τι να πω...ποντάρουμε με βάση κάποια δεδομένα, αυτά αλλάζουν χωρίς κανένας να γνωρίζει γιατί και ο Ρανιέρι βρίσκεται ακόμα στον πάγκο της Μονακό...
Αν ήμουν ο ιδιοκτήτης, στο ημίχρονο θα τον είχα διώξει και από το γήπεδο!!!!
Ηξερα ότι δεν έχει ομάδα η Μονακό, αλλά πόνταρα στα αστέρια της και στην αντίδραση που θα βγάλουν....
Τελικά δεν.....και η αλήθεια ότι τα αστέρια της πλην Φαλκάο, είτε είναι συνταξιούχοι (Αμπιντάλ-Τουλαλάν) είτε απλώς διαφημιζόμενα παικτάκια, που αν ήταν πραγματικά καλοί παίχτες θα έπαιζαν είτε στην Παρί είτε στις μεγάλες ευρωπαϊκες ομάδες....
Τέσπα.....ισοφάρισε με Φαλκάο, αλλά δεν είναι εικόνα αυτή!!!!