Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μακαρι για να δουμε..Ο απόλλων θα βάλει γκολ ή θα μας πρήξει, έριξα τώρα στο λάιβ και την αρούκα λόγω φανέλας![]()

γιωργαρα δεν νομιζω να μην εισαι γιουβεντους και λιβερπουλ?μάγκες όσοι παίζετε live χ ξερό τη βερντερ!έτσι πάει το ματς!όλα κολλητά τα βάζουν!μαζί και οι 2!χαχχα
αντε με το καλο αδελφε.καντου σκοντο μορε πες του κριση εχουμε να σου παρει ενα κατοσταρικο.Αντζελο αδερφε μουαπο ισπανια δεν ειμαι καμια ομαδα ειμαι μονο juventus kai liverpool τιποτα αλλο
δεν μου αρεσει το ισπανικο ποδοσφαιρο καθολου ουτε το γερμανικο μονο το αγγλικο και το ιταλικο για να το βλεπω αντε τα λεμε αργοτερα παιδια εχασα 12 ευρω τωρα παω να παρω ενα προφιτερολ να πνηξω τον πονο μου και αυριο το πρωι οδοντιατρο να συνεχισει την απονευρωση και εκει 120 ευρω φυλακη θα παμε στο τελος
![]()
![]()
![]()
ακου 120 ευρω η απονευρωση
![]()
αν πονας ομως τι να κανεις
Θα τα βγαλω απο την γιουβεντους δεν πηραζει
![]()
Αντζελο αδερφε μουαπο ισπανια δεν ειμαι καμια ομαδα ειμαι μονο juventus kai liverpool τιποτα αλλο
δεν μου αρεσει το ισπανικο ποδοσφαιρο καθολου ουτε το γερμανικο μονο το αγγλικο και το ιταλικο για να το βλεπω αντε τα λεμε αργοτερα παιδια εχασα 12 ευρω τωρα παω να παρω ενα προφιτερολ να πνηξω τον πονο μου και αυριο το πρωι οδοντιατρο να συνεχισει την απονευρωση και εκει 120 ευρω φυλακη θα παμε στο τελος
![]()
![]()
![]()
ακου 120 ευρω η απονευρωση
![]()
αν πονας ομως τι να κανεις
Θα τα βγαλω απο την γιουβεντους δεν πηραζει
![]()