Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εγω δεν ειπα περιπατο,ειπα οτι θα νικησουμε,αντιθετα με εσένα που ελεγες over g/g και οτι ο γαυρος δεν νικαει :S
εγραψες οτι ο παναθηναικος απλα δεν υπαρχει. ειδες κανενα αγωνα υπεροχης χτες? το ιδιο θα μπορουσε να ληξει 1-0 υπερ του βαζελου.
Καλημέρα...Καλημέρα...
Εσύ Άμα Είσουν Παίχτης Του Γαύρου (Γαύρος Είμαι & Εγώ)& Την Τρίτη Έπαιζες Με Την Μπενφίκα Αγώνα Για Πρόκριση Στους 16 Στο Τσουλού Θα Έμπαινες Στη Λεωφόρο & Θα Έτρωγες Σίδερα Θα Μοίραζες Κλωτσιές & Θα Έτρεχες 90 Λεπτά Στο Full ???
Δεν Νομίζω !!!
Για Αυτό Το Παιχνίδι Είχε & Πολύ Χ ! Όχι Γιατί Ο Παναθηναικός Μπορεί Να Παίξει Αυτόν Τον Ολυμπιακό !!! Φαίνεται Η Διαφορά Των Δύο Ομάδων Δια Γυμνού Οφθαλμού !!!
Καλημέρα...Καλημέρα...
Εσύ Άμα Είσουν Παίχτης Του Γαύρου (Γαύρος Είμαι & Εγώ)& Την Τρίτη Έπαιζες Με Την Μπενφίκα Αγώνα Για Πρόκριση Στους 16 Στο Τσουλού Θα Έμπαινες Στη Λεωφόρο & Θα Έτρωγες Σίδερα Θα Μοίραζες Κλωτσιές & Θα Έτρεχες 90 Λεπτά Στο Full ???
Δεν Νομίζω !!!
Για Αυτό Το Παιχνίδι Είχε & Πολύ Χ ! Όχι Γιατί Ο Παναθηναικός Μπορεί Να Παίξει Αυτόν Τον Ολυμπιακό !!! Φαίνεται Η Διαφορά Των Δύο Ομάδων Δια Γυμνού Οφθαλμού !!!
νταξει λογικο ειναι αμαθητοι ειστε σε αυτα ουτως η αλλως μη στενοχωριεσαι συντομα θα ξεκουραζεστε για λιγο ειναι οπως παντα ενω η υπερβαζελα ειναι για πολλα [size=5pt]γελια[/size]στις αλλες χωρες παιζουνε 5 διοργανωσεις τη βδομαδα και δε κλαιγεται καμια ομαδα. και εδω οι γαβροι κλαινε μη κουραστουννταξει λογικο ειναι αμαθητοι ειστε σε αυτα ουτως η αλλως μη στενοχωριεσαι συντομα θα ξεκουραζεστε για λιγο ειναι οπως παντα
![]()

στις αλλες χωρες παιζουνε 5 διοργανωσεις τη βδομαδα και δε κλαιγεται καμια ομαδα. και εδω οι γαβροι κλαινε μη κουραστουννταξει λογικο ειναι αμαθητοι ειστε σε αυτα ουτως η αλλως μη στενοχωριεσαι συντομα θα ξεκουραζεστε για λιγο ειναι οπως παντα
![]()
Άμα νικήσουμε την τρίτη μην λες πάλι ότι μας ευνόησε ο διαιτητής![]()
στις αλλες χωρες παιζουνε 5 διοργανωσεις τη βδομαδα και δε κλαιγεται καμια ομαδα. και εδω οι γαβροι κλαινε μη κουραστουννταξει λογικο ειναι αμαθητοι ειστε σε αυτα ουτως η αλλως μη στενοχωριεσαι συντομα θα ξεκουραζεστε για λιγο ειναι οπως παντα
![]()

επρεπε να εχουν τζεκο προπονητη φιλεΌπως Το Είπες...
Στις Άλλες Χώρες Μπορεί Να Παίζουνε 5 & 15 Διοργανώσεις Την Εβδομάδα !
Εδω Είναι Ελλάντα Όμως & Η Ξεκούραση Μετράει Περισσότερο !!!![]()
Φυσούνα ??
Αλλά Καλλονή Εννοείς Τύπε ???![]()
![]()
Παρεμπιπτόντως Βλέπει Κανείς Σήμερα Νίκη Της Καλλονής ?![]()
Μετά το χθεσινό κάδο ανακύκλωσης,μια www.stapan.eu]τριάδα για σήμερα[/url]
συναδελφε μην πτοεισαι...δωσε και δελτιο με 5 χ ...ο κοσμος περιμενει να πληρωθει απο εσενα...και εγω σε ακολουθω πιστα γιατι τα χανεις τα ματς στο τσακ...εγω για σημερα λεω για χ τοτεναμ,ουντινεζε,νισ,μαιντσ και πανθρακικος...τι λες?
Ο Γεοπας που χαθηκε?![]()
ερευνα τα στημενα της ημερας.....