Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

ειδες η παπουλιδες![]()
![]()
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - ER3208591820I - Iντερνετ Ώρα στοιχήματος: 24/10/2013 00:23:24 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ v Μακάμπι Χάιφα
(Τελικό Αποτέλεσμα) 24/10/2013 Κανένα 1.85 Κερδισμένο
2 Μπορντό Μπορντό v ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας
(Τελικό Αποτέλεσμα) 24/10/2013 Κανένα 1.95 Κερδισμένο
μας βγηκε η Παναγία και στα 2 ματς , με ορο επρεπε να τα βλεπω , στο επομενο στοιχημα θα κλεισω ενα μονοκλινο στο Υγεια να ειμαι ετοιμος αν γινει τιποτα

και κανενα κλαρινετοΑπο το Υγεια θα το βλεπω το ματς , θα ειμαι καλωδιωμενος με την νοσοκομα διπλα να μου παιρνει την πιεση συνεχεια![]()
![]()
![]()
και κανενα κλαρινετο![]()
![]()
Καθήστε να ηρεμήσω λίγο γιατί μου έφυγε το
Ρε πούστη τι είναι αυτό!!!!
Μάγκες σας το λέω.....από τότε που μπήκε το live στο στοίχημα και το ιντερνέτι σε κάθε σπίτι, γαμήθηκε το άθλημα!!!!

Επιβεβαιωση Στοιχηματος - SJ2796911220I - Iντερνετ Ώρα στοιχήματος: 24/10/2013 00:18:03 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Μπορντό Μπορντό v ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας
(Τελικό Αποτέλεσμα) 24/10/2013 Κανένα 1.95 Κερδισμένο
2 ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ v Μακάμπι Χάιφα
(Τελικό Αποτέλεσμα) 24/10/2013 Κανένα 1.85 Κερδισμένο
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Διπλά 1
Ναι αλλά αν σκεφτείς ότι έτσι χάσαμε 2 δυάδες το ΣΚ στο 90+.......
περασμενα ξεχασμενα. κλεισε ενα τραπεζι να παμε για κανενα κοκκαλο.σωστα ,αλλα εγω ακομα να χωνεψω το ματς του γαυρου ...και οχι για τα λεφτα που εχασα , αλλα για την γαμημενη την Μπενφικα

περασμενα ξεχασμενα. κλεισε ενα τραπεζι να παμε για κανενα κοκκαλο.![]()
![]()
Τέτοιο εννοείςπερασμενα ξεχασμενα. κλεισε ενα τραπεζι να παμε για κανενα κοκκαλο.![]()
![]()

θα την βγαλω καθοδον για το τραπεζι με τα κοκκαλαλεω να παιξω οτι εβγαλα σε μια δυαδουλαεχεις καμια ιδεα ?
Τέτοιο εννοείς
![]()
ή τέτοιο....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ακου κοπαδι χα χα χα πολυ γελασαοταν παω θα σου στειλω μια φωτο , γιατι αυτα ειναι φτωχα πιατα , να δεις πραμα που ριχνει μεσα ο δικος μου ...αστακο κοντα στο 2 κιλο , και αν του πεις γαριδομακαροναδα , βαζει ενα κοπαδι γαριδες μεσα![]()
![]()
![]()