Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
οταν γραφεις σερκλ, ρεμς και ανζε, ολα στους ασσους τα εχεις??Ειχε διακοπή οποτε έχουμε θεμα..
Εχω βάλει στο φούρνο τα ματς στη Β
Καλοβλέπω τα ματς της Σερκλ,της Ρεμς και της Ανζε
Περιμένω λιγο να δώ κινήσεις για να δώ που θα κινηθώ
Λογω διακοπής θα στρέφω προς σημεία οβερ και γκολ και στις συνήθεις ύποπτες..
Πχ κοιταξτε Κρετειγ ας πούμε τα τελευταια ματς μέσα έξω γκολ
Σημεία σκέφτομαι να αποφύγω σημεια αλλα θα δείξει..Οι "πρωτοπόροι" παιζουν εκτός και δεν ξερεις πως θα εμφανιστούν...Καεν πχ..Όμως τετοια ματς αν θελει ν ανεβει πρέπει να τα καθαρίζει..
Λανς θεωρώ πως η απόδοση θα αρχίσει να πέφτει και θα τσεκάρω λιγο το οβερ μάλλον..
Γενικά θα πέσει πολυ μελέτη σημερα
εσενα ποτε ειμαστε η ομαδα κρουσης..Γιατι μου κρυβεις πραγματα ???![]()
![]()
![]()
![]()
εσενα ποτε ειμαστε η ομαδα κρουσης..![]()
ο χρηστος που ειναι.?
οταν γραφεις σερκλ, ρεμς και ανζε, ολα στους ασσους τα εχεις??
O άσσος της Νανσί?Οχι φιλος εννοω οτι θα ασχοληθω με αυτα τα ματς..
Παρ ολα αυτα την Ανζε την "σκεφτομαι" για ασσο τα αλλα τα σκεφτομαι για γκολ/οβερ..
Δεν εχω κατασταλαξει όμως..
Προσθετω σκεψη για οβερ της Καεν..
Επαναλαμβανω σκεψεις
Οχι φιλος εννοω οτι θα ασχοληθω με αυτα τα ματς..
Παρ ολα αυτα την Ανζε την "σκεφτομαι" για ασσο τα αλλα τα σκεφτομαι για γκολ/οβερ..
Δεν εχω κατασταλαξει όμως..
Προσθετω σκεψη για οβερ της Καεν..
Επαναλαμβανω σκεψεις
O άσσος της Νανσί?
Αλλαγή προπονητή μπλα μπλα μπλα.....
Πάνω από 1,90 αλλιώς δεν αξίζει!!!!Σε τι τιμη ο ασσος?

Α ετσι και μας στην απεξω δεν μας το ειπες για τη γκοιας..![]()
ειμαστε σε ρεπο λεω γαματο , και τελικα σκαει 0-2 το ματς ..

Πάνω από 1,90 αλλιώς δεν αξίζει!!!!
Να το παίξεις μονό ή σε δυάδα δηλ......
νικ στη γαλλια σπουδασες..Θεωρω το 1.90 "χαμηλο" για ενα σημειο που δεν με τρελαινει να σου πω την αληθεια.
Εχει πολυ βαση αυτο που λες για την αλλαγη και κυριως σε συνδυασμο με την διακοπη που θεωρητικα μπορει να "δουλεψει" καπως το υλικο και να "δωσει" μια νεα κατευθυνση.
Η ενσταση μου απλα ειναι πως δεν ειναι το "σουπερ ονομα" προπονητης αλλα κυριως ενας "τεχνικος συμβουλος" απο τα σπλαχνα της ομαδας.Ασφαλως ειναι σημαντικο για το θεμα ψυχολογιας των παικτων αλλα η "παρακαταθηκη του " στην Εβιαν δεν ηταν κατι ιδιεταιρο (βολοδερνει αν και δεν ειναι υπευθυνος αυτος αποκλειστικα).
Το κυριοτερο ειναι πως "βρισκει" την αητηττη φετος Κλερμον (εχει 4-5-1) - προερχεται απο νικη εντος βεβαια μονο και πριν ειχε 5 Χ σερι..
ΔΕΝ θα επαιζα σημειο ΠΡΙΝ το ματς...
Γενικα σουποματς ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ειναι για under αλλα 1.50 ποσο δεν αξιζει..
ΑΝ ειναι ψηλα το γκολ/γκολ εχει μεγαλυτερο νοημα για μενα δεδομενης της 3ης χειροτερης αμυνας της κατηγοριας.
Για live ομως ειμαι μαζι σου γιατι θα "κοψουμε" και κινηση πως θα εμφανιστει η Νανσι οπου μπορει να δουμε αλλη ομαδα και θα ψωλαρουμε κιολας![]()
Για live ομως ειμαι μαζι σου γιατι θα "κοψουμε" και κινηση πως θα εμφανιστει η Νανσι οπου μπορει να δουμε αλλη ομαδα και θα ψωλαρουμε κιολας![]()
χα χα ωραιος.πες τους ομως να το ξεκινησουν το ματς το χαραμα , γιατι εχουμε και να βγουμε για να τσιμπησουμε τιποτα ...να προλαβουμε και εμεις να το δουμε , να ριξεις και καναν υπνακο και εσυ ;)

νικ στη γαλλια σπουδασες..![]()