Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Με Μάριο ή χωρίς, η Μίλαν θα μπει να γαμήσει....Νωρίς νωρίς βλέπω στις επάλξεις!Θέλει προσοχή το κουπόνι...μετά από διακοπή και πριν από Ευρώπες!!!
Τελικά δεν παίζει ο Μάριο...τον γλωσσόφαγες geopa!![]()
Κι εγώ για δυνατό άσσο το έχω!Απλά λίγο η απουσία του Μπαλοτέλι , λίγο το ματς με την Μπάρτσα που ακολουθεί με φρέναραν από το όβερ που το έβλεπα πολύ δυνατά όταν κοιτούσα την αγωνιστική...Με Μάριο ή χωρίς, η Μίλαν θα μπει να γαμήσει....
Και αύριο θα φανεί από την αγωνιστικότητά της, αν τελικά μπορεί να μπει έστω ως τέταρτη στο τέλος του πρωταθλήματος!!!!!
Θεωρώ ότι έχει το μέταλο σαν ομάδα να το πάρει το ματς.....άλλωστε η Ούντινε δεν έχει λόγω να φάει τα λυσσακά της, αν της πηγαίνει το ματς οκ, αν δει να "χοντραίνει" θα πάει πάσο!!!!!
Η λογική λέει ότι δεν χτυπάς ένα αμφίρροπο ματς που στο κάτω κάτω της γραφής δεν σου στοιχίζει και πολύ, αλλά αν χάσεις το ματς με Ούντινε σου στοιχίζει σε πολλά επίπεδα!!!!Κι εγώ για δυνατό άσσο το έχω!Απλά λίγο η απουσία του Μπαλοτέλι , λίγο το ματς με την Μπάρτσα που ακολουθεί με φρέναραν από το όβερ που το έβλεπα πολύ δυνατά όταν κοιτούσα την αγωνιστική...
Ρε μην τσιμπάς....η Β' Γαλλίας είναι με τους κουβάδες ανά χείρας!!!
Αλλά άμα είναι καλός και στην Β΄ Γαλλίας όπως με το Μπραζιλέιρο τότε....
Παιδιά όλοι ΠΜ στον Νικ!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Εφόσον το βλέπεις άσσο είναι προτιμότερο το όβερ από το g/g που πληρώνει λιγότερο...Η λογική λέει ότι δεν χτυπάς ένα αμφίρροπο ματς που στο κάτω κάτω της γραφής δεν σου στοιχίζει και πολύ, αλλά αν χάσεις το ματς με Ούντινε σου στοιχίζει σε πολλά επίπεδα!!!!
Το ένα το "έχουν", το άλλο όσο και να προσπαθήσουν ξέρουν ότι ΔΕΝ το "έχουν"!!!!
Και τον Μάριο τώρα που κοιτάω τον δίνουν παρών στην αποστολή.....
Παίζετε και G/G!!! ;)
Σταμάτα να βρίζεις, πιες καφέ και ξεκίνα διάβασμα.....![]()
![]()
Τι μλκα είσαι![]()

Το ΟΦΗ - Εργοτέλης τι το βλέπεις?Καλημερα και σε σενα η λανς παιζει σαββατο μεσημερι..
ασσο το εχω παιξει θα το βγαλω πιο μετα...με 2.05 και αρχιζει η πτωση...δεν παιζει και ο μπαμ μπαμ εχουν.και καλες σχεσεις τωρα.Το ΟΦΗ - Εργοτέλης τι το βλέπεις?
Σε ρωτάω γιατί σου αρέσουν τα "βρώμικα"!!!!![]()
![]()
![]()
Τώρα μου έδειξες τον δρόμο......το ήξερα ότι το έχεις δει και θα το παίξεις!!!!ασσο το εχω παιξει θα το βγαλω πιο μετα...με 2.05 και αρχιζει η πτωση...δεν παιζει και ο μπαμ μπαμ εχουν.και καλες σχεσεις τωρα.![]()
γρηγορα μη το παρει χαμπαρι ο αλλος..Τώρα μου έδειξες τον δρόμο......το ήξερα ότι το έχεις δει και θα το παίξεις!!!!
Κουφάλα!!!![]()
![]()
![]()
Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν συν το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχει καινούργιο προπονητή, από αυτούς που δεν ξεκινάνε ποτέ με ήττα!!!!!
Πάντως ελπίζω να "διάβασες" σωστά και την Σάλκε...γρηγορα μη το παρει χαμπαρι ο αλλος..![]()
το εφαγες το παιχνιδι ρε μπαγασα..αστο να παει θα το βαλω εγω.το γκολ...εξαλλου ειναι αργα το επαιξα..Πάντως ελπίζω να "διάβασες" σωστά και την Σάλκε...
Χούντελαρ, Πρινς και Φαρφάν εκτός και ίσως και ο Ζάλαϊ!!!!
Δηλ. όλη η επίθεσή της!!!!
>Τι να κάνω δηλ. να μην γράψω τι εκτιμώ και να βγω μετά να λέω "σας τα λεγα"?
Πωπωπωπωπωπωπω.....πολύ στο μάτι πιστεύεις!!!!![]()
![]()
![]()
Χρηστάρα που είσαι ωρέ?
Λες να πάει Φλωρεντία?![]()
γρηγορα μη το παρει χαμπαρι ο αλλος..![]()
ασσο το εχω παιξει θα το βγαλω πιο μετα...με 2.05 και αρχιζει η πτωση...δεν παιζει και ο μπαμ μπαμ εχουν.και καλες σχεσεις τωρα.![]()