redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 100
- Πόντοι
- 376
εχω πλεροφοριες απο ρωσσια μερια τυπε για το ματσακι ;)πας να τινάξεις τη μπάνκα στον αέρα εσύ ε???![]()
![]()
εχω πλεροφοριες απο ρωσσια μερια τυπε για το ματσακι ;)πας να τινάξεις τη μπάνκα στον αέρα εσύ ε???![]()
![]()
τον ξεφτυλίσανε τον άσσο οι μπούκηδες..αν έπαιζε με την αούστρια πόσο θα δινε...και γω λέω αν σπάσει κάποιο,ίσως είναι αυτό...εχω πλεροφοριες απο ρωσσια μερια τυπε για το ματσακι ;)
τυπε οι εξυπνοι εχουν πονταρει στο διπλο παντα ετσι γινεται ;)τον ξεφτυλίσανε τον άσσο οι μπούκηδες..αν έπαιζε με την αούστρια πόσο θα δινε...και γω λέω αν σπάσει κάποιο,ίσως είναι αυτό...
μια ταμείο, μια κουβά....όλα στραβά για την ντόρτμουντ, τώρα και με την αποβολή....αντίο ελεονώρα...δεν πειράζει...αύριο γιουρόπα θα ξαναπάμε ταμείο....ναι τωρα νιαου η ντορτμουτ....μια μια με πηγαίνει ρε γαμώτο....![]()
μια ταμείο, μια κουβά....όλα στραβά για την ντόρτμουντ, τώρα και με την αποβολή....αντίο ελεονώρα...δεν πειράζει...αύριο γιουρόπα θα ξαναπάμε ταμείο....
σε λιγο ουτε αυτα θα πιανουμε με αυτους που μπλεξαμεπαλι τα παπαρια μας πιασαμε......
ρε την τσελσι
...Μουρίνιο, τον ξεπέρασε το ποδόσφαιρο!!!!!!

Από όλα τα παιχνίδια σίγουρα κάποιο θα χαλάσει. Ποιο? Νομίζω οτι η Μπάρσα δεν είναι τόσο δυνατή όσο δείχνει αν και έχει κίνητρο λόγω του χθεσινού της Ρεαλ. Η Μίλαν μπορεί να την πατήσει την πεπονόφλουδα. Όπως και η Τσέλσι με την αξιόμαχη Βασιλεία που όμως δεν έχει την περσινή ομάδα.
παοκ 2-3 μακαμπι αποελ 1 φιορεντινα nogoal Χρηστο;;;καλημεραΠαω να παιξω κινο κανα 10αρικο
![]()
η καλη μερα απο το πρωι λενε οτι φαινεται
![]()
![]()
![]()
Τελικα έπεσα μέσα ως προς την Τσέλσι αλλά όχι και να χάσει ρε φίλε!!
ε μαν ολα τα φαβορι θα εδωσες οτι θα σπασουνε