leopard77pet
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Το σημειο που εχω να παραθεσω για σημερα και πιστευω να επαληθευτει ειναι Λαβαλ ν Ανζε 2 2.25!!!!!
Καλη μας επιτυχια!!!!
Καλη μας επιτυχια!!!!
το εχασα φιλε μουχρησταρα τι εγινε τελικα ηρθε το ματσακι ?
Μου γυάλισε η απόδοση στο διπλό της Παρί...θα ρισκάρω και θα το αγοράσω...δεν είναι καμιάυπερδύναμη δα και η μπορντώ...για να δούμε...![]()
![]()
Ταμείο και σχετικά εύκολο...συνεχίζουμε... [glow=red,2,300][move]Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας ΚουβαςΚουβαςΚουβαςΚουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας[/move][glow=red,2,300][/glow]Το σημειο που εχω να παραθεσω για σημερα και πιστευω να επαληθευτει ειναι Λαβαλ ν Ανζε 2 2.25!!!!!
Καλη μας επιτυχια!!!!
[glow=red,2,300][move]Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας ΚουβαςΚουβαςΚουβαςΚουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας Κουβας[/move][glow=red,2,300][/glow]
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - FD3144223510F - Flash Ώρα στοιχήματος: 14/09/2013 00:21:04 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 0.5 Μπελγράνο v Βελέζ Σάρσφιλντ
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 14/09/2013 Κανένα 2.00 Κερδισμένο
Σύνολο: 30 Στήλες @ 1 EUR Κέρδη: 60,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - SD8887616920F - Flash Ώρα στοιχήματος: 13/09/2013 23:34:25 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Ζόινβιλ ΑΣΑ ΑΛ v Ζόινβιλ
(Τελικό αποτέλεσμα) 13/09/2013 Κανένα 3.00 Κερδισμένο
2 Ατλέτικο GO Ατλέτικο GO v Μπόα
(Τελικό αποτέλεσμα) 13/09/2013 Κανένα 2.10 Κερδισμένο
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Διπλά 1 10,00 10,00 63,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - HD1390374510F - Flash Ώρα στοιχήματος: 13/09/2013 23:26:48 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Over 3.5 Λανούς v Αρχεντίνος Τζούνιορς
(Γκολ Αγώνα) 13/09/2013 Κανένα 2.00 Κερδισμένο
Σύνολο: 11 Στήλες @ 1 EUR Κέρδη: 22,00
παρε ενα update με πολυ αγαπη !!! ελπιζω να σου αρεσαν αυτα που σου εστειλα με π.μ !!!

καλα εκανεσ εγω το επαιξα ξερο 2 αντε καλη μασ τυχη...Χρισταρα τιμησα
Λανς 2 drawnobet 140 ευρω
![]()

δεν μου αρεσει η μερα φιλε μου για στοιχημα τα ματς δηλαδηΣκεψεις.....
Σιενα
Αουγκσπουρκ 1 η 2-3 γκολ
Λεβερκουζεν
Κπρ
Παοκ
Οσφπ no goal
Αρσεναλ
Ρεαλ
Χρηστο καλημερα κανα φως;
αντε να δουμε βιδαλ και τεβεσ τι θα κανουμε...δεν μου αρεσει η μερα φιλε μου για στοιχημα τα ματς δηλαδη![]()
Αν εχεις ορεξη να παιξεις να παιξεις τα ματς που εχεις παει ταμειο
δηλαδη τα πρωταθληματα που εχεις παρει λεφτα αυτο μπορω να σου πω για σημερα
![]()
![]()
ΥΓ.. Αν το βραδυ δω κατι και μου αρεσει θα το βγαλω εδω
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ.2.. Αν θα επαιζα κατι σημερα θα επαιζα Αρσεναλ, ΠΑΟΚ γκολ-γκολ, Γιουβεντους, αλλα δεν τα βλεπω τοσο ζεστα
![]()
Υπομονη προς το παρον
![]()
η Μπορει να βρεθει κατι sto λαιβ
![]()
Παντως δεν εχω ορεξη για στοιχημα σημερα ειναι και οτι εχθες πονταρα ενα καλο ποσο σε ενα ματς(βγηκε
) και η απλιστια τις σκεψης να με κανει αν θελησω να παιξω κατι να παιξω και να χασω
Αλλα δεν εχω και ορεξη μπορει να προηλθε απο αυτο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολλα