Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 325 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 232 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 454 44,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.011

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ενα  καλο σιγουρακι για φορτωμα ειναι under ελλαδα λετονια  στο 2.00 περιπου στην bet365! fortoste !!! φιλε πεζεις λιβε με αποδοση 1,33 ελεος δλδ ελεος
Over 1.5 @ 1.30
Μονό: 199  @ €1 10/09/2013 16:36:23 199,00 258,70
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - RB7726363310F  - Flash   Ώρα στοιχήματος:  10/09/2013 16:36:23 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 1.5 Ελλάδα U21 v Μάλτα U21
(1ο Ημίχρονο - Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 10/09/2013 Κανένα 1.30 Κερδισμένο
Σύνολο:  199 Στήλες @ 1 EUR   Κέρδη:  258,70    φιλαρακι μου λεων δεν θα το εδειχνα αυτο το κουπονι αφου δεν το ανεφερα αλλα το δειχνω για να πω οτι οταν θες να παιξεις ενα ποσο μεγαλο και βρισκεις αφορμη να παιξεις για να βγαλεις ενα μοεροκαματο ποντερνεις καποιο παραπανο ποσο για να κερδισεις κατι πολυ λιγοτερο αλλα με πολυ καλιτερες πιθανοτιτες σε σχεση με ενα δυσκολο ματς η με ματς με πολυ μεγαλο συντελεστη δυσκολιας.. Οσο για το ποσοστο που λες εχεις απολυτα δικιο το στοιχημα ειναι αποδωση 1000% Αλλα απο εκει και περα ο καθενας περνει τα ρισκα του και παιζει οπως νιοθει και αισθανεται  :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Πως πας ολα καλα?
Εβγαλες κανα "αχαστο"? :2funny:
Ο γειτονας τηγανιζει ακομα ψαρια ή το ριξε στα οσπρια?
:grin:
κανω καποιες βλακειες αδερφε μου :grin: Κερδιζα 1400 ευρω τα 1350 καθαρα με 1μισο μηνα ξενυχτη στο live και τα εχασα τα 1400 μεσα σε 2 λεπτα χαλασα το βιολογικο μου ρολοη για 1,5 μηνα και τα εχασα σε 2 πονταρισματα καθαρα απο απλιστια χωρις δεδωμενα παρακολουθηση αγωνα κτλ κτλ στατιστικα ετσι.. Κατα τα αλλα ολλα καλα υγεια δοξα σοι ο θεος ψαρια δεν τα μυριζω αλλο :2funny: :2funny: :grin: :grin: Να σε καλα αδερφουλι και εσυ :grin: :grin: :grin: :grin: παω προποτζηδικο να δω την ελλαδα ο προποτζης δεν με αφηνει εκει να μπενω στα μπουρδελα κομ γιατι ειναι ο υπολογιστης θεα σε ολο το προποτζηδικο αυτον που εχει για τους πελατες οποτε τα λεμε μετα τον αγωνα τις εθνικης ελλαδος :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
57.925
Πόντοι
12.756
Over 1.5 @ 1.30
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - RB7726363310F  - Flash   Ώρα στοιχήματος:  10/09/2013 16:36:23 Εκτύπωση
Επιλογές
Σύνολο:  199 Στήλες @ 1 EUR   Κέρδη:  258,70    φιλαρακι μου λεων δεν θα το εδειχνα αυτο το κουπονι αφου δεν το ανεφερα αλλα το δειχνω για να πω οτι οταν θες να παιξεις ενα ποσο μεγαλο και βρισκεις αφορμη να παιξεις για να βγαλεις ενα μοεροκαματο ποντερνεις καποιο παραπανο ποσο για να κερδισεις κατι πολυ λιγοτερο αλλα με πολυ καλιτερες πιθανοτιτες σε σχεση με ενα δυσκολο ματς η με ματς με πολυ μεγαλο συντελεστη δυσκολιας.. Οσο για το ποσοστο που λες εχεις απολυτα δικιο το στοιχημα ειναι αποδωση 1000% Αλλα απο εκει και περα ο καθενας περνει τα ρισκα του και παιζει οπως νιοθει και αισθανεται  :grin: :grin: :grin:
σωστοσ ο παιχτησ... :grin: :grin:

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.462
Πόντοι
3.656
κανω καποιες βλακειες αδερφε μου :grin: Κερδιζα 1400 ευρω τα 1350 καθαρα με 1μισο μηνα ξενυχτη στο live και τα εχασα τα 1400 μεσα σε 2 λεπτα χαλασα το βιολογικο μου ρολοη για 1,5 μηνα και τα εχασα σε 2 πονταρισματα καθαρα απο απλιστια χωρις δεδωμενα παρακολουθηση αγωνα κτλ κτλ στατιστικα ετσι.. Κατα τα αλλα ολλα καλα υγεια δοξα σοι ο θεος ψαρια δεν τα μυριζω αλλο :2funny: :2funny: :grin: :grin: Να σε καλα αδερφουλι και εσυ :grin: :grin: :grin: :grin: παω προποτζηδικο να δω την ελλαδα ο προποτζης δεν με αφηνει εκει να μπενω στα μπουρδελα κομ γιατι ειναι ο υπολογιστης θεα σε ολο το προποτζηδικο αυτον που εχει για τους πελατες οποτε τα λεμε μετα τον αγωνα τις εθνικης ελλαδος :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Υγεια Χρησταρα υγεια να χουμε κι ολα καλα
Εγω παω για σουβλακια μετα με το ματς και θα παιξω για την πλακα Mitroglou anytime sccorer

Αμα χωνεψω θα παιξω τη Ναταλ
κι αμα ρευτω την να χασει η Κολομβια..

:grin: :grin:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
2.050
Πόντοι
216
Over 1.5 @ 1.30
Μονό: 199  @ €1 10/09/2013 16:36:23 199,00 258,70
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - RB7726363310F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  10/09/2013 16:36:23 Εκτύπωση
Επιλογές
Σύνολο:  199 Στήλες @ 1 EUR  Κέρδη:  258,70    φιλαρακι μου λεων δεν θα το εδειχνα αυτο το κουπονι αφου δεν το ανεφερα αλλα το δειχνω για να πω οτι οταν θες να παιξεις ενα ποσο μεγαλο και βρισκεις αφορμη να παιξεις για να βγαλεις ενα μοεροκαματο ποντερνεις καποιο παραπανο ποσο για να κερδισεις κατι πολυ λιγοτερο αλλα με πολυ καλιτερες πιθανοτιτες σε σχεση με ενα δυσκολο ματς η με ματς με πολυ μεγαλο συντελεστη δυσκολιας.. Οσο για το ποσοστο που λες εχεις απολυτα δικιο το στοιχημα ειναι αποδωση 1000% Αλλα απο εκει και περα ο καθενας περνει τα ρισκα του και παιζει οπως νιοθει και αισθανεται  :grin: :grin: :grin:

συμφωνω φιλε απολυτα σε αυτο που λες οτι με μικρη αποδοση εχεις και μικρο ρισκο αλλα ρε φιλε συγνωμη δλδ εσυ θα  ρισκαρες 100ε για να παρεις πισω 130 ? πες οτι γινετε στραφη πες 1002 ειδες με την εθνικη στο μπασκετ χτες και προχτες  σκεψου ποσα λεφτα θα χαθηκανε στο 1,36 που την εδινε πριν το αγωνα ! και καλα σιγουρακι η εθνικη ! επισης να ξερεις οτι οι μπουκ δεν ειναι μαλακες την ξερουν την δουλεια υπαρχουν πολλες παγιδες. αν θα πεξω μικρες αποδοσεις θα ειναι παντα παρολι 6-7 αγωνες που εκει αξιζει τωρα να παω να μπουμπουνισω 500ε για να παρω 650 δεν το κανω !!! παντα πεζω μονα διπλα με αποδοση πανω απο 1,80. Επισης ακολουθω το συστημα κοκκαλη στις αποδοσεις που μερικες φορες πιανει και βοηθαει αρκετα!

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Συμφωνω,ειναι καταστροφικη αυτη η τακτικη αφου και ο ιδιος ο Χρησταρας ξερει οτι ειναι θεμα αποδοσεων το παιχνιδι και δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο...

leopard77pet

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
6
Πόντοι
0
Over 1.5 @ 1.30
Επιλογές
Μπραβο Χρησταρα μπραβο φιλε μου αυτο ακριβως ηθελα να πω και εγω!!!!Αν κ με βλεπω να αποσυρομαι γιατι με βλεπω να χανω πολλα.....Εισαι πολυ καλος παντος...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
3.995
2-0 η Ελβετία το καθάρισε το ματς αφού η Νορβηγοί είναι τελικά χαμηλών δυνατοτήτων, όπως βλέπω στο live!!!!!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
2.050
Πόντοι
216
Μπραβο Χρησταρα μπραβο φιλε μου αυτο ακριβως ηθελα να πω και εγω!!!!Αν κ με βλεπω να αποσυρομαι γιατι με βλεπω να χανω πολλα.....Εισαι πολυ καλος παντος...

εβγαλε και η μυγα κολο χαχαχα

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
2-0 η Ελβετία το καθάρισε το ματς αφού η Νορβηγοί είναι τελικά χαμηλών δυνατοτήτων, όπως βλέπω στο live!!!!!
Επαιξα στο 0-1 το δευτερο γκολ υπερ της ελβετιας και αυτα που εβγαλα ξανα στο τριτο γκολ υπερ της Ελβετιας, φαινοταν καθαρα οτι το ειχε το δευτερο γκολ η ελβετια, οπως και το τριτο πιστευω...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
57.925
Πόντοι
12.756
παιδια δεν χρειαζονται αντιπαραθεσεισ καιεξυπναδεσ ο καθενασ παιζει τα λεφτα του και με το ενστικτο του...τον να κρινεισ τον αλλον δεν ειναι και οτι πιο ωραιο...αλλοσ λιγα αλλοσ πολλα δεν εχει σημασια...και οποιοσ ρωταει τον αλλον παιρνει και το απαραιτητο ρισκο...ειμαστε μια ωραια παρεα που ανταλλασουμε αποψεισ αλλα οχι αντιπαραθεσεισ...αντε καλη τυχη να εχουμε... :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
συμφωνω φιλε απολυτα σε αυτο που λες οτι με μικρη αποδοση εχεις και μικρο ρισκο αλλα ρε φιλε συγνωμη δλδ εσυ θα  ρισκαρες 100ε για να παρεις πισω 130 ? πες οτι γινετε στραφη πες 1002 ειδες με την εθνικη στο μπασκετ χτες και προχτες  σκεψου ποσα λεφτα θα χαθηκανε στο 1,36 που την εδινε πριν το αγωνα ! και καλα σιγουρακι η εθνικη ! επισης να ξερεις οτι οι μπουκ δεν ειναι μαλακες την ξερουν την δουλεια υπαρχουν πολλες παγιδες. αν θα πεξω μικρες αποδοσεις θα ειναι παντα παρολι 6-7 αγωνες που εκει αξιζει τωρα να παω να μπουμπουνισω 500ε για να παρω 650 δεν το κανω !!! παντα πεζω μονα διπλα με αποδοση πανω απο 1,80. Επισης ακολουθω το συστημα κοκκαλη στις αποδοσεις που μερικες φορες πιανει και βοηθαει αρκετα!
εχεις δικιο αδερφε μου :grin: το στοιχημα ειναι αποδοση.. Παιζεις πιο σωστα απο εμενα και με πιο λογικη απλα η περιπτωση μου ειναι οτι αν δω κατι το εμπνευστω θα το βαρεσω πχ οπως καλη ωρα σημερα για να βγαλω 60 ευρω.. Δεν ειπα οτι ειναι σωστο αλλα διαβασα το ματς πριν το λαιβ.. Ειδα οτι η μαλτα ειναι τρυπιος κουραμπιες απο τα γκολ πρωτο ματς για την εθνικη μας το εβαλε νωρις και αστραπιεα επαιξα αυτην την αποδωση για να βγαλω η οχι 60 ευρω πηρα το ρισκο μου.. Προσωπικα ρισκαρω τουλαχιστον εδω το εκανα με σκεψη οχι οπως αλλες φορες μονο ζαρια και τιποτα αλλο.. Αλλα ο καθενας παιζει οπως μπορει 1 χρονο τωρα μελαταω για να το πω καλυτερα καθομαι στα live και προσπαθω να δω να σκεφτω το πως παιζουν οι ομαδες.. Ειχα κανει κατι οπως ειπα και στον φιλο πιο πανω βγαζοντας 1400 ευρω 1350 καθαρα αλλα η παρορμυση και η απλιστια με εκαναν και τα εχασα σε 2 λεπτα.. Εμπασι περιπτωση ο καθενας εχει τον τροπο του την σκεψη του και τη ιδιοσυγκρασια του σαν ανθρωπος :grin: :grin: Εδω ειμαστε να δουμε ο ενας απο τον αλλον και να παρει η να μην παρει ο καθενας τα καλα του αλλου :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
παιδια δεν χρειαζονται αντιπαραθεσεισ καιεξυπναδεσ ο καθενασ παιζει τα λεφτα του και με το ενστικτο του...τον να κρινεισ τον αλλον δεν ειναι και οτι πιο ωραιο...αλλοσ λιγα αλλοσ πολλα δεν εχει σημασια...και οποιοσ ρωταει τον αλλον παιρνει και το απαραιτητο ρισκο...ειμαστε μια ωραια παρεα που ανταλλασουμε αποψεισ αλλα οχι αντιπαραθεσεισ...αντε καλη τυχη να εχουμε... :grin: :grin:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
57.925
Πόντοι
12.756
χρησταρα το παιχνιδι μου αντερ ελλαδα αντερ ρουμανια και αντερ αγγλια...και το αλλο ελλαδα ιντερνασιοναλ και αθλετικο παραενενσε... :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
λεοπαρντ θα σε δωσω μια συμβουλι φιλε μου αν δεν σου αρεσει το στοιχημα δηλαδη τι θελω να πω.. :grin: Αν δεν σε συναρπαζει εκτος απο τα λεφτα να σου αρεσει και σαν χομπι πχ και βλεπεις οτι παιζεις πονταρεις χωρις να θελεις τοτε ας πουμε αστο.. :grin: Αλλα αν το γουσταρεις σου αρεσει εκτος του τζογου σαν χομπι σαν σκεψη σαν το να εχεις εναν αντιπαλο(τον μπουκ) και να προσπαθησεις να τον κερδισεις συνεχισε να παιζεις αλλα σκεψου τα λαθη σου βασισου στον εαυτο σου παιξε εσυ σκεψου εσυ διαβασε ζυγισε τα ματς και παιξε αναλογα τις οικονομικες δυνατοτιτες και οχι παραπανω απο αυτα που μπορεις να χασεις χωρις να εχεις προβλημα μονο τοσα οσα μπορεις ας ειναι και 0,20 λεπτα :grin: :grin: :grin: Πανω απο ολα ηρεμια και υπομονη η ηρεμια ειναι δυναμη και η υπομονη το θεμελιο τις φιλοσοφιας.. Οι μπουκ μας κερδιζουν με την ανυπομονισια μας και απλιστια μας και τις γκανιοτας φυσικα και του αποπροσανατολισμου μας λογο τις αποδωσης τον ποσοστον πρεπει να πιστεψουμε στον εαυτο μας οπως πριν που πιστευα οτι η βοσνια θα κανει ανατροπη και εβαλα μονο μισο ευρω σε αποδωση 9 και οχι 10 ευρω :grin: Τεσπα αν σου αρεσει συνεχισε αλλα τοσα οσο να σκεφτεσαι καθαρα.. Αν οχι στα @@ σου δεν σου αρεσει :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Και το τελευτεο και το πιο σημαντικο απο τοτε που σταματισα να βλεπω τα φορτωμενα παιχνιδια στο ιντερνετ απο τοτε αρχισα να κερδιζω στο στοιχημα απο τοτε που πιστεψα στον εαυτο μου :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Η γνωση ειναι μεσα μας οχι εξω απο εμας :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
χρησταρα το παιχνιδι μου αντερ ελλαδα αντερ ρουμανια και αντερ αγγλια...και το αλλο ελλαδα ιντερνασιοναλ και αθλετικο παραενενσε... :grin: :grin:
ετσι  :rockon: :grin: και τωρα σκεφτομαι να καθησω μεχρι τις  4 για τον αγωνα (βραζιλιας πορτογαλιας)  το πρωι :grin: εχθες νομιζα οτι ειναι ο αγωνας 6 και λεω θα το δω ανετα να πονταρω κιολας ενω ειναι 4 :grin: :grin: :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
57.925
Πόντοι
12.756
ετσι  :rockon: :grin: και τωρα σκεφτομαι να καθησω μεχρι τις  4 το πρωι εχθες νομιζα οτι ειναι ο αγωνας 6 και λεω θα το δω ανετα να πονταρω κιολας ενω ειναι 4 :grin: :grin: :grin: :grin:
μενουμε και μακρια να σου δωσω το λαβαρο τησ λιβερπουλ.... :cheesy: :cheesy: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
μενουμε και μακρια να σου δωσω το λαβαρο τησ λιβερπουλ.... :cheesy: :cheesy: :grin:
οχι κρατατο θα κερδισω απο το στοιχημα τα αεροπορικα εισητηρια και τις μασες χαψες κτλ και θα παω για μια εβδομαδα στο λιβερπουλ(ολα αυτα με τον νου μου :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny:)να το δω και να παρω κασκολ κτλ κτλ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom