baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.843
- Πόντοι
- 7.265
μιλαει το τσιπουρο απο χθεςΚαι περα απο την πλακα οι ελληνιδες ειναι οι πιο ωραιες γυναικες του πλανητη παιδιαποιες αγγλιδες τωρα
![]()
μιλαει το τσιπουρο απο χθεςΚαι περα απο την πλακα οι ελληνιδες ειναι οι πιο ωραιες γυναικες του πλανητη παιδιαποιες αγγλιδες τωρα
![]()
περασε η ενεργεια τουμιλαει το τσιπουρο απο χθες![]()
την ολλανδια δεν την ειδα1 ολλανδια
2 ελσινκι
χ σεριφ
με μια ματια τα ειδα ουτε καν τα μελετησατην ολλανδια δεν την ειδααλλα ειδα την πορτογαλια αλεξ
με την ισπανια.. ηταν για τα σκυλια της δαλματιας
![]()
Για τα αλλα 2 ματς σου δεν εχω ιδεα με το καλο να σου βγουν
![]()

πολύ πιθανο...0-1 δεν είχε λήξει το πρώτο?? βλέπει κανένας διπλό ξάνθη??Χρισταρα με ψηνει το 3.00 πρόκριση Μπατε..
Το βλέπει κανένας;
πωπω κλά που δεν το έπαιξα...τωρα το είδα...το πρώτο "μπάμ" για φέτος...εκτός ευρωπαικών θεσμών η μπάτε...πολύ πιθανο...0-1 δεν είχε λήξει το πρώτο?? βλέπει κανένας διπλό ξάνθη??

στα live φιλε μου οταν παιζω.. Κατα 99,99% βλεπω μονο το ταμπελακι με το 0-0 και τα δευτερολεπτα διπλα δεν μπενω στην καρτελα να βλεπω κορνερ κιτρινες η κοκκινες.. Μονο το 0-0 και αναλογα με το σκορ την ωρα που μπαινει το 1 γκολ σκεφτομαι και πρατω αλλα παντα για το 1 ημιχρονοΧρισταρα με ψηνει το 3.00 πρόκριση Μπατε..
Το βλέπει κανένας;
Τον πρωτο αγωνα που ειδα η ξανθη ηθελε φενοταν να ηταν καλυτερη αλλα δεν μπορουσε θα ελεγαπολύ πιθανο...0-1 δεν είχε λήξει το πρώτο?? βλέπει κανένας διπλό ξάνθη??
βλεπω ΠΑΟΚ να πω και το γιατιΧρισταρα Μπαοκ συμφωνω εχει δείξει ωραία μπάλα
Το βράδυ άμα δεν πιω καμμια μπύρα θα παίξω 2,5€ την τελειωμένη ΑΣΑ
οχι αδερφε μου δεν το επαιξαΧρισταρα Μπαοκ έκατσε εύκολα έτσι!
Το προλάβες;
Εγω δεν πρόλαβα επίμαχο κατι μπύρες ο γύφτος κουτάκια ειχε τουλάχιστον ηταν Αλφα..
Δεν το φχαριστηθηκα γι αυτό απο τα νεύρα μου θα βάλω 2€ στην Ασα που χει να βάλει γκολ απο περσυ ( πριν τη διακοπή!) κι οι αλλο ειναι αηττητοι
Το μπραγκαντινο δεν ξερω μου θυμίζει φραγκοδιφραγκο εξου και το πονταρισμα
![]()