καλη χριση η συτι λιονταρι αλλα δεν εχει φανελαΚαι σίτυ στην αγγλία![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καλη χριση η συτι λιονταρι αλλα δεν εχει φανελαΚαι σίτυ στην αγγλία![]()
Δεν ξέρω καμμία τέτοια ομάδα...μήπως εννοείς αυτή?oti θελει ο φιλος μου ο γατος![]()
![]()
![]()
Αλλα αφου εισαι κρυφο γιουβεντους
![]()
![]()
Σήμερα εκτός από το διπλό της ΝΥ με μια καλυψούλα στο Χ...μόνο μπόμπες βλέπω!Ροβανιέμι Χ1 που ήδη έχει ξεκινήσει , Αμέρικα Μινέιρο Χ2 και μάλλον θα κοντράρω και το ΛΑ...
Ε ναι δεν είναι για σοβαρά χτυπήματα...Με βαση την εμφάνιση στο τελευταίο ματςΝΥ ειναι για άνετο 2πλο..
Με χαλάει η αστάθεια της φέτος εκτός κι ότι έχασε τα ματς με κατεβασμένα χέρια
2 draw no bet όμως θα το τιμήσω κατι ψιλα
βιινγκιτ-καχαανι 2 ημ/ χ τελικο
β φιλανδιας
;)![]()
μας εφαγε το 5αληρο η τζιλιγχαμ με την μιλγουολΔεν ξέρω καμμία τέτοια ομάδα...μήπως εννοείς αυτή?![]()
Απο σημερα μεχρι τις 4 αυγουστου. Δηλαδη απο τωρα απο αυτην την στιγμη(γιατι το μεσιμερι κατεβασα μια μπυρα κια 2 σφυνακια τσιπουρακιαΧρισταρα
Θα παίξω τα ΝΕΑ ΑΓΟΡΙΑ μόλις παει 2:00
Εχει το καρφουρ τις μπύρες 20% σημερα ευκαιρία για καμμια London Pride γιατι τις Καιζερ τις άδειασατε πουστηδες πρωί πρωί...
Οι Corona βγήκαν 2,5€ φθηνότερα..
Οι Αλφα ξεπουλησαν!
Χρισταρα
Θα παίξω τα ΝΕΑ ΑΓΟΡΙΑ μόλις παει 2:00
η μεγαλυτερη δυναμη και ο πιο μεγαλος πλουτος ειναι να αποκτησει καποιος την εγκρατειαΧρισταρα επειδη έκατσε κι αυτό και πάμε στο σερι 7/7 τα Αμερικλανακια λέω να μην τα παίξω γιατι μου ρχεται ο κουβας!
η μεγαλυτερη δυναμη και ο πιο μεγαλος πλουτος ειναι να αποκτησει καποιος την εγκρατεια![]()
Χρισταρα τα πα χαχαχαχα ερχόταν ο κουβας!Χρισταρα επειδη έκατσε κι αυτό και πάμε στο σερι 7/7 τα Αμερικλανακια λέω να μην τα παίξω γιατι μου ρχεται ο κουβας!
Χρισταρα τα πα χαχαχαχα ερχόταν ο κουβας!
Περίεργη αγωνιστική MLS δεν έκατσε τίποτα χτες!!!!
Γλύτωσαμε..
Το γέλιο ηταν που όπως σου πα πχ έφαγε μια κόκκινη το Σιατλ καληνύχτα!!
Τραγικές εμφανίσεις ολες οι ομάδες έπεσε το Χ σύννεφο..
Το Dallas έπαιζε πασσουλες με την άλλη..
Η Νιου φαινόταν στο Β ημίχρονο πως θα το πάρει ψηνομουνα για νεξτ γκολ αλλα λέω αστο..
Χοντρικα λοιπόν 7/12 πλέον άρα σημερα πάμε δυνατά..
kalhmera166=Γιβασκιλα-Ιντερ Τουρκου=οβερ, 168=Χονκα-Κουοπιο=οβερ, 170=Ααλμποργκ-Κοπεγχαγη=2, 173=Ατλετικο Παραναενσε-Κορινθιανς=οβερ, 176=Σαντος-Κοριτιμπα=οβερ, 162=Γκρασχοπερς-Βασιλεια=οβερ Πονταρισμα Καρφωτα στον Οπαπ 0,60 Ευρω
Μεγιστο Κερδος 19,06 Ευρω
![]()

δεν μπορω να βρω καποιο σαιτ για ταινιες on line χωρις κατεβασμα δηλαδη για την ταινια The Dark Knight Rises το τελευτεο Μπατμαν