Επισκέπτης
Ξεχωρίζω 3 αγώνες με μεγάλα ποσοστά μέχρι στιγμής!
Μπράϊτον 2
Μπολόνια 2
Σεντ Τζονστον 2
Μπράϊτον 2
Μπολόνια 2
Σεντ Τζονστον 2
[/URL]Την Χαλ πως την βλέπεις?Ξεχωρίζω 3 αγώνες με μεγάλα ποσοστά μέχρι στιγμής!
Μπράϊτον 2
Μπολόνια 2
Σεντ Τζονστον 2
Σε πήραν χαμπάρι χοντρέ...ταρατσας + στοιχημα = www.imageshack.gr/view.php?file=ibou4qm7c3c0ofercmwg.jpg][/URL]
ωραίο διπλο!Την Χαλ πως την βλέπεις?
Το κέρατό μου μέσα...έχει πρόβλημα το ξενοδοχείο με το ιντερνετ και με πετάει συνέχεια έξω...Την Χαλ πως την βλέπεις?

Κιέβο 2
Γιούνγκ Μπόϊς 2
Σεν Γκάλεν 1
Ντορτμουντ οβερ
Στανταρ Λιεγης 1
Τι κάνεις στα ξενοδοχεία ρε πουτανιάρη πρωινιάτικα?Εκδίδεσαι?Το κέρατό μου μέσα...έχει πρόβλημα το ξενοδοχείο με το ιντερνετ και με πετάει συνέχεια έξω...
Η Χαλ γάτε φαίνεται καλό διπλό σήμερα...α΄πό τα υπόλοιπα μου αρέσουν ο άσος της Ντόρτμουντ και της Σεντ Γκάλεν![]()
Mπα δύσκολα!!!Πόση απόδοση δίνουν;Η σελίδα του ΟΠΑΠ δεν ανοίγει...
(Αν χάσω θα μου επιστρέψεις το ποσό πονταρίσματος;![]()
)
Μεσημέρι είναι ρε χαλβά...μόλις πριν 10' γύρισα στο δωμάτιο...είμαι εκτός ΙωαννίνωνΤι κάνεις στα ξενοδοχεία ρε πουτανιάρη πρωινιάτικα?Εκδίδεσαι?![]()

Kαλώς ήρθες φίλε...δεν γράφεις καλύτερα ομάδες γιατί δεν είμαστε του ΟΠΑΠ...???γεια χαρα μαγκεσ εγω ειμαι μπασκετικοσ αν γουσταρεται παρτε μια τριαδουλα ουλεμπ καπ 12 2 13 1 16 1![]()
να εισαι καλα αδερφε οθτε εγω ειμαι του οπαπ λοιπον τουροβ- κιεβ 2 ντιναμο μ.-ακαντεμικ 1 χιρονα- χεμοφαρμ 1Kαλώς ήρθες φίλε...δεν γράφεις καλύτερα ομάδες γιατί δεν είμαστε του ΟΠΑΠ...???![]()
Άσε μας ρε...να πας σε ένα πρακτορείο και να πάρεις το κουπόνι!Τσάμπα είναι!Kαλώς ήρθες φίλε...δεν γράφεις καλύτερα ομάδες γιατί δεν είμαστε του ΟΠΑΠ...???![]()
χα χαΆσε μας ρε...να πας σε ένα πρακτορείο και να πάρεις το κουπόνι!Τσάμπα είναι!
Τα σημεία που δίνεις είναι με τα πλεονεκτήματα του Οπάπ ή για απλές νίκες?να εισαι καλα αδερφε οθτε εγω ειμαι του οπαπ λοιπον τουροβ- κιεβ 2 ντιναμο μ.-ακαντεμικ 1 χιρονα- χεμοφαρμ 1
με πλεονεκτηματα οπαπ γιατι καθε εταιρια εχει τα δικα τησ χαντικαπΤα σημεία που δίνεις είναι με τα πλεονεκτήματα του Οπάπ ή για απλές νίκες?
Άσε ρε...μπές σ'ένα στοιχηματικό σάϊτ και δες αν είναι με το πλεονέκτημα του ΟΠΑΠ ή όχι...τσάμπα είναιΤα σημεία που δίνεις είναι με τα πλεονεκτήματα του Οπάπ ή για απλές νίκες?