Επισκέπτης
Aαχεν οβερ απο το 27!
Συμφωνώ για το οβεράκι...Ζόρικο ματς,για οβεράκι όμως καλό φαίνεται...απο σημείο...άστο,τριπλή!!!
Θα μελετήσω και λίγο το Φρανκφούρτη-Μποχουμ (1.85 ο άσος) ίσως αξίζει...Συμφωνώ για το οβεράκι...

τωρα πριν λιγο μου ηρθε το ρευμαnik 1-3 η Γκροιτερ στο ημίχρονο! Καλά πας!
Στο είπα και οι 2 παιδική χαρά οι άμυνες τους!![]()

1-4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μόνο το τελευταίο έχασα χθες, καλά πήγα!οβερ Ααχεν έβαλα, 2 Μιλτον με ρίσκο, 1 ραπιντ, 1 αμιαν και 1 ροζαριο
χθες!Εγώ το είπα για την αγαπημένη μου Μπορούσσια....κρίμα!!!Μόνο το τελευταίο έχασα χθες, καλά πήγα!
Νικ η Ντορντμουντ σεχθες!
ναι γαμω το σπιτι τηςΜόνο το τελευταίο έχασα χθες, καλά πήγα!
Νικ η Ντορντμουντ σεχθες!
Δεν έχουν άμυνα και οι 2!Είναι και θέμα τύχης, ο palermo πριν είπε για ένα ματς την Ααχεν που ήταν απο το 7' 1-1 και έμεινε εκεί, πως θα σου κάτσει είναι!καλα ρε ταρατσονι τι οβερ ηταν και τουτο?
μπραβο σου
Τι μετριόφρων αγόρι! :oΔεν έχουν άμυνα και οι 2!Είναι και θέμα τύχης, ο palermo πριν είπε για ένα ματς την Ααχεν που ήταν απο το 7' 1-1 και έμεινε εκεί, πως θα σου κάτσει είναι!
σωστος αλλα ρε απο το 25 ηταν οβερακιΔεν έχουν άμυνα και οι 2!Είναι και θέμα τύχης, ο palermo πριν είπε για ένα ματς την Ααχεν που ήταν απο το 7' 1-1 και έμεινε εκεί, πως θα σου κάτσει είναι!
Να λέμε τα πράγματα σωστά gatto, όχι το οτι γίναμε όλοι γκουρου ξαφνικα!Τι μετριόφρων αγόρι! :o
Το έχουν οι χοντροί αυτό...Τι μετριόφρων αγόρι! :o