Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
όχι ρε χαλβάΔηλαδή αμά πω πάρε τα Μαραντονα μου η πάρε τα Κροιφ μου θα βγεί το ίδιο νόημα?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

για να καταλάβ'ς....
όχι ρε χαλβάΔηλαδή αμά πω πάρε τα Μαραντονα μου η πάρε τα Κροιφ μου θα βγεί το ίδιο νόημα?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Πάλι μέσα έπεσες στην Γερμανία!Άσος από εδώ εως την Kaiserslautern![]()

Απο μπάσκετ δεν έχω ιδέα!Ταρατσα ασχολεισαι καθολου με μπασκετ και τα χαντικαπ?
1-3 στο 75΄εσπασε;
2-31-3 στο 75΄
Αυτη την γερμανία την ξέρεις πολύ καλά τελικα! Το παραδέχομαι, εγώ είμαι στρατιωτικος και τα λέω τσεκουράτα!(Δεν είμαι αλλά ταιριάζει εδώ)
οτι δουλεια ειχε και ο ακρατητος και η χαλκηδονα.βλεπω παλι να ανεβαινει καμμια καλλιθεα και κανενας θρασυβουλος και να ξαναγινει τοπικο αθηνας το πρωταθλημα παλι.δεν τους αρεσει τωρα με 7 επαρχιακες ομαδες.βλεπεις χασανε πολλους βαθμους φετος οι μεγαλοι.να σου κάνω μια ερώτηση...???τι δουλεια έχει ο Θρασύβουλος στην Α'????![]()
![]()
πάνε πάνω απο 500 άτομα στο γήπεδο???προχθές στήσανε τον Πανσερραϊκό κανονικότατα για να κερδίσει ο Θρασύβουλος >
προφανώς οι Γκαγκάτσηδες δεν θέλουν άλλη επαρχιακή ομάδα στην Α' πέρα από τον ΠΑΣ...γιατί ο ΠΑΣ φέτος είναι στην 3άδα που επιθυμεί το παρασκήνιοδεν γαμιόμαστε λέω εγώ καλύτερα!!!!
Χώρις ίχνος εμπάθειας απέναντι στο Θρασύβουλο,ειλικρινά ;)
ασχετο αλλα μολις ειδα τον τραυματισμο του εντουαρντο της αρσεναλ.
τελος το ποδοσφαιρο;
κριμα το παληκαρι ειναι και καλος παιχτης.πολυ δυσκολα θα ξαναπαιξει τη μπαλα που επαιζε πριν.μου θυμιζει τον κωστη η περιπτωση του.ασχετο αλλα μολις ειδα τον τραυματισμο του εντουαρντο της αρσεναλ.
τελος το ποδοσφαιρο;
αυτον τον εφαγαν οι γιατροι και το μυαλο τουκριμα το παληκαρι ειναι και καλος παιχτης.πολυ δυσκολα θα ξαναπαιξει τη μπαλα που επαιζε πριν.μου θυμιζει τον κωστη η περιπτωση του.
Αδελφέ αν θες να μπεις φυλακή κάνε καμμιά ληστεία να ξεμπερδεύεις!Με τα προγνωστικά του bull θα καθυστερήσεις 1-2 μήνες!Γιατί να παιδεύεσαι?παιδια απο δω και στο εξης οτι προγνωστικο λεει ο bull παιξτε το με κλειστα ματια.παλι μεσα επεσες χθες.![]()