Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ρε αδειασε ο κιασσος την λιμνη η ακομη του κανετε αερα στ' αρχιδια???Toν γκουρού του στοιχήματος,τον πήρα εγώ στο λαιμό μου..???ένας ερασιτέχνης και άσχετος...
ζητώ συγγνώμη αφέντη,δεν θα το ξανακάνω
Ύ.Γ δεν μας άρεσε το αμβούργο...θέλαμε το άχαστοτώρα πως κατάφερε η Μπάγερν να δεχτεί 2 γκολ από τους Μαο-Μαο
είναι απορίας άξιο
...πόρνη μπάλα
![]()
Tι θες να κάνουμε ρε να τον σκοτώσουμε???τ'ακούει κάθε μέρα και στο γήπεδο και έξω...ακόμα με καπέλο και γυαλιά κυκλοφορεί ο νο31ρε αδειασε ο κιασσος την λιμνη η ακομη του κανετε αερα στ' αρχιδια???
στο γήπεδο πάντως επικρατεί μούγγα όσο παίζει το μπαστόπιασμα,μόλις γίνει αλλαγή αρχίζουν και τα συνθήματα υπέρ τις ομάδας
άσε που πολλοί απέχουν,έχουμε ξενερώσει πολύ...μη μου τα θυμίζεις τώρα ρε πλεζουρ και μου ανεβαίνει η πίεση 
Tι θες να κάνουμε ρε να τον σκοτώσουμε???τ'ακούει κάθε μέρα και στο γήπεδο και έξω...ακόμα με καπέλο και γυαλιά κυκλοφορεί ο νο31στο γήπεδο πάντως επικρατεί μούγγα όσο παίζει το μπαστόπιασμα,μόλις γίνει αλλαγή αρχίζουν και τα συνθήματα υπέρ τις ομάδας
άσε που πολλοί απέχουν,έχουμε ξενερώσει πολύ...μη μου τα θυμίζεις τώρα ρε πλεζουρ και μου ανεβαίνει η πίεση
![]()

κοκκινη..Είσαι εσύ μια κουφάαααλα...![]()
![]()
![]()
![]()

η ευη σε γυρευει..Μεγαλομέτοχεεεεεεε......πες αλεύριιιιι![]()
![]()
![]()

Τολμάς και κάνεις πλάκα με τον γελοτοποιό?Αν το πάρουν χαμπάρι μερικοί ομοιδεάτες μου θα σε κράξουν...Είσαι εσύ μια κουφάαααλα...![]()
![]()
![]()
![]()

Γιατί ρε???τι δουλειά έχω εγώ με τα αεκ-ολυμπιακά σας...Τολμάς και κάνεις πλάκα με τον γελοτοποιό?Αν το πάρουν χαμπάρι μερικοί ομοιδεάτες μου θα σε κράξουν...![]()

Ιένα over
Σαλκε over
Τρουα Ασος
Γκιναμπ Ασος
Με χαλαρό ποντάρισμα, ζέσταμα για το ΣΚ!
25e στο κάθε ματς..???Καρλαιλ - 2
Λ.Οριεντ - 2
Σαουθεντ - 1
Νταρλινγκτον - Χ
Πιτερμπορο - 1
Κειμπριτζ - Χ2 (πληρωμενο,οχι 2πλη ευκαιρια)
Τορκι - 1
Σπορτινγκ Χιχον - 1
Εσπανιολ - Γκολ/Γκολ
Ολα μονά - 25€/bet!
ναι,εκτος της 2πλης που ειναι 2πλα κ τα λεφτα. ;)25e στο κάθε ματς..???
Ο Βεγκερ ξεκουράζει 10 βασικούς...και μόλις είδα στην ιντερβεττεν τον άσσο στο 2,10Μπράβο Ταράτσα!
Για σήμερα προτείνω Μάντσετερ Γ....για οτιδήποτε άλλο αργότερα...

καλή σου επιτυχία αδερφέ...ναι,εκτος της 2πλης που ειναι 2πλα κ τα λεφτα. ;)

Ο Βεγκερ ξεκουράζει 10 βασικούς...και μόλις είδα στην ιντερβεττεν τον άσσο στο 2,10![]()
ευχαριστω,το ιδιο ισχυει και για σενα.καλή σου επιτυχία αδερφέ...![]()
Καρλαιλ - 2
Λ.Οριεντ - 2
Σαουθεντ - 1
Νταρλινγκτον - Χ
Πιτερμπορο - 1
Κειμπριτζ - Χ2 (πληρωμενο,οχι 2πλη ευκαιρια)
Τορκι - 1
Σπορτινγκ Χιχον - 1
Εσπανιολ - Γκολ/Γκολ
Ολα μονά - 25€/bet!