Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τον ήπιαμε άσχημα χθες...
Σήμερα έχω ξεχωρίσει τις Σαραγόσα-Μποαβίστα-Γκέρμιναλ!
Για ζητούμενα Πάρμα , Ρετζίνα , Όφη και Φενέρμπαχτσε...
Και για μπομπίτσες Βίλεμ , Έλτσε και Αστέρας Τρίπολης!!!![]()
«Ο αγωνιστικός χώρος ήταν λίγο σκληρός και πολύ υγρός, έτσι τα παπούτσια μας δεν πάταγαν καλά κάτω».Χτες δεν είχε πάτο ο κουβάς ο αδερφέ!!!!!! Ειδικά με τη Ρεάλ.......πάντως ο Γκούτι πρέπει να κάνει πολύ παρέα με το Λεμονή, δεν εξηγείτε η μουρμούρα για το χορτάρι!!!!

Τον ήπιαμε άσχημα χθες...
Σήμερα έχω ξεχωρίσει τις Σαραγόσα-Μποαβίστα-Γκέρμιναλ!
Για ζητούμενα Πάρμα , Ρετζίνα , Όφη και Φενέρμπαχτσε...
Και για μπομπίτσες Βίλεμ , Έλτσε και Αστέρας Τρίπολης!!!![]()
Αγόρι μου,σου το εύχομαι ολόψυχαΚυριοι, καλησπερα. Μετα τη χθεσινη καταστροφικη μερα (που για μενα συνεχιστηκε και το βραδυ), σημερα ειπα να βγω μια βολτα για να ξεφυγω απο τις σειρηνες του στοιχηματος. Να 'μαι ομως παλι πισω ετοιμος να ρεφαρω. Πριν φυγω, ειχα την προνοια να ριξω λιγα χρηματα στον Αγιαξ και με δικαιωσε. Μπροστα ομως στη χθεσινη χασουρα, αυτα που κερδισα μοιαζουν με ψιλα για πασατεμπο. Αποψε, εχουμε repetition του αγωνα Σερκλ Μπρυζ-Στανταρ Λιεγης. Και σκεφτομαι. Αν η αγαπημενη μου μικρουλα Σερκλ, χωρις De Smet και Serebrennikov (που φτιαχνουν ολο το παιχνιδι της), εριξε 4 στη Στανταρ, σημερα που θα τους εχει στη συνθεση της ποσα θα της ριξει? Την απαντηση δε τη γνωριζω. Αυτο που σιγουρα γνωριζω ειναι οτι θα ρισκαρω σημαντικο ποσο για να μαθω. Αλλοι χωνουν τα λεφτα τους σε γυναικες, αλλοι σε ποτα και αυτοκινητα, αλλοι σε ολα μαζι, εγω αποψε αποφασισα να τα χωσω στην αγαπημενη μου Σερκλ. Μονο αποδεκτο λοιπον Σερκλ Μπρυζ 1.

Σ 'ευχαριστω bull. Και σε σενα καλη επιτυχια, οτι κι αν παιξεις. Η Σαραγοσα καλα παει και η Ακτη εχει πολλες πιθανοτητες επαληθευσης.Αγόρι μου,σου το εύχομαι ολόψυχα![]()
Κυριοι, καλησπερα. Μετα τη χθεσινη καταστροφικη μερα (που για μενα συνεχιστηκε και το βραδυ), σημερα ειπα να βγω μια βολτα για να ξεφυγω απο τις σειρηνες του στοιχηματος. Να 'μαι ομως παλι πισω ετοιμος να ρεφαρω. Πριν φυγω, ειχα την προνοια να ριξω λιγα χρηματα στον Αγιαξ και με δικαιωσε. Μπροστα ομως στη χθεσινη χασουρα, αυτα που κερδισα μοιαζουν με ψιλα για πασατεμπο. Αποψε, εχουμε repetition του αγωνα Σερκλ Μπρυζ-Στανταρ Λιεγης. Και σκεφτομαι. Αν η αγαπημενη μου μικρουλα Σερκλ, χωρις De Smet και Serebrennikov (που φτιαχνουν ολο το παιχνιδι της), εριξε 4 στη Στανταρ, σημερα που θα τους εχει στη συνθεση της ποσα θα της ριξει? Την απαντηση δε τη γνωριζω. Αυτο που σιγουρα γνωριζω ειναι οτι θα ρισκαρω σημαντικο ποσο για να μαθω. Αλλοι χωνουν τα λεφτα τους σε γυναικες, αλλοι σε ποτα και αυτοκινητα, αλλοι σε ολα μαζι, εγω αποψε αποφασισα να τα χωσω στην αγαπημενη μου Σερκλ. Μονο αποδεκτο λοιπον Σερκλ Μπρυζ 1.
Τελικως, η απαντηση στο απογευματινο μου ερωτημα (ποσα γκολ θα βαλει αποψε η Σερκλ Μπρυζ) ειναι μηδεν. Οπως πλεον μηδεν ειναι και ο λογαριασμος μου στη betfair. Αυτο το καταραμενο τριημερο ηταν για μενα ενας στοιχηματικος ολεθρος. Αλλα δε το βαζω κατω. Ειμαι αισιοδοξος. Αυριο ριχνω νεα χρηματα στον λογαριασμο μου και συνεχιζω το σαφαρι. Θελω να πιστευω οτι το στοιχηματικο μου μελλον προβλεπεται λαμπρο.
Δε νομιζω. Παντως δε μπορεις να κανεις κι αλλιως. Αν δεν εισαι αισιοδοξος δεν μπορεις να κερδισεις πουθενα.η ταινία ''ο αισιόδοξος'' για σένα γράφτηκε?
Ναι αλλά θέλει και κάποια σύνεση και αυτοσυγκράτηση αν θες να βγαίνεις κερδισμένος!Δε νομιζω. Παντως δε μπορεις να κανεις κι αλλιως. Αν δεν εισαι αισιοδοξος δεν μπορεις να κερδισεις πουθενα.