Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Δεν χάνει ο γαυρος εκεί μέσα...εγώ προσωπικά την ΑΕΚ ψιλοφοβάμαι σήμερα με Ατρόμητο!!!και δεν μιλάω για Χ αλλά για ήττα...Ναι από ότι ξέρω, Επικρατεί αναβρασμός στο Ηράκλειο..........
Δεν χάνει ο γαυρος εκεί μέσα...εγώ προσωπικά την ΑΕΚ ψιλοφοβάμαι σήμερα με Ατρόμητο!!!και δεν μιλάω για Χ αλλά για ήττα...Ναι από ότι ξέρω, Επικρατεί αναβρασμός στο Ηράκλειο..........
και ανατρίχιασε το σύμπαν...Μέχρι και ο Βατσινάς (πρόεδρος ΟΦΗ) πήγε στην προπόνηση λέει να ντοπάρει!!!

Καλησπέρα παίδες μόλις μπουμπούνισα μια 3αδούλα,1τοτεναμ,2 μαντσεστερ,1 νιουκαστλ
και 1 συστηματάκι 3/4 με το 2 της μονακο τον 1 της οσερ,τον άσο της μίλγουολ και τον άσο της Κ.Π.Ρ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!
Πάλι έπαιξες κόντρα την ΑΕΚ?Κανόνισε να μην χάσουμε γιατί δεν θα φταίω εγώ μετά που θα σε λέω μαυρόγατο!Δεν χάνει ο γαυρος εκεί μέσα...εγώ προσωπικά την ΑΕΚ ψιλοφοβάμαι σήμερα με Ατρόμητο!!!και δεν μιλάω για Χ αλλά για ήττα...και που'σαι αδερφέ γάτε...???αν επιβεβαιωθώ μην τα βάλεις πάλι μαζί μου ότι εγώ φταίω κ.λ.π....
![]()

ναι απ'το 2',το κάρφωσε και η ΚΠΡ...φτου φτου φτου να μην τις ματιάσουμε...1-0 η Τότεναμ........

Γάτος εναντίον Μαυρόγατου...Πάλι έπαιξες κόντρα την ΑΕΚ?Κανόνισε να μην χάσουμε γιατί δεν θα φταίω εγώ μετά που θα σε λέω μαυρόγατο!![]()
ντάξ μεγάλε χαλάρωσε μια εκτίμηση έκανα δεν το ακούμπισα το ματς στοιχηματικά... ;)Και εγώ την φοβάμαι την Νιουκαστλ!Έχει πονταριστεί πολύ επειδή έχει νέο προπονητή...αλλά έχει και πολλές ελλείψεις!ολοι τα ιδια βλεπουμε με φαινεται, ειδικα στη γαλλια.
ευτυχως προς το παρων η τοτεναμ κερδιζει.
τοσο χαλια ειναι η μπολτον (εχει βεβαια και απουσιες) και παιζουν ολοι νιουκαστλ(λειπουν τουλαχιστον 6, 7 βασικοι);
εγω επαιξα αρκετα στο σκουληκι στο 1,44 μς καλαμαρια
Η Μπόλτον αδερφέ πάει χωρίς Ανελκά(τσέλσι)και Ντιουφ(κοπα αφρικα) και είναι και τραγική εκτός έδρας(0-2-8)!!!σίγουρα έχει απουσίες η Νιουκαστλ αλλά έχει μπροστά Βίντουκα Οουεν...!!!ολοι τα ιδια βλεπουμε με φαινεται, ειδικα στη γαλλια.
ευτυχως προς το παρων η τοτεναμ κερδιζει.
τοσο χαλια ειναι η μπολτον (εχει βεβαια και απουσιες) και παιζουν ολοι νιουκαστλ(λειπουν τουλαχιστον 6, 7 βασικοι);
εγω επαιξα αρκετα στο σκουληκι στο 1,44 μς καλαμαρια
Μην συνεχίζεις...προλαβαίνω να κοντράρω την Αεκ...Και εγώ την φοβάμαι την Νιουκαστλ!Έχει πονταριστεί πολύ επειδή έχει νέο προπονητή...αλλά έχει και πολλές ελλείψεις!

οχι και οουεν. αμαν καναμε να φυγει απο το λιμανι. παρα πολλες απουσιες και η φορμα μαλλον προς μπολτον.θα δω πως παει το ματς για λαιβ.Η Μπόλτον αδερφέ πάει χωρίς Ανελκά(τσέλσι)και Ντιουφ(κοπα αφρικα) και είναι και τραγική εκτός έδρας(0-2-8)!!!σίγουρα έχει απουσίες η Νιουκαστλ αλλά έχει μπροστά Βίντουκα Οουεν...!!!
τον Άρη που τον βρήκες 1.44 ρε μπαγάσα..???
αν κοντράρεις τη Νιουκάστλ θα βάλω τον Κούγια να σε κάνει μήνυση!!!οχι και οουεν. αμαν καναμε να φυγει απο το λιμανι. παρα πολλες απουσιες και η φορμα μαλλον προς μπολτον.θα δω πως παει το ματς για λαιβ.
τον αρη στο ανταλλακτηριο τον επαιξα.
ισως και μαντσεστερ γυρω στο 60΄, αν και πιεζεται.
ας κερδισει πρωτα αυριο τον περουκα και βλεπουμε.αν κοντράρεις τη Νιουκάστλ θα βάλω τον Κούγια να σε κάνει μήνυση!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()