Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Έχει πέσει πολύ γκρίνια στο Μόναχο...θα πρέπει να δούμε όμως και με τι ενδεκάδα θα κατέβει η Μπάγερν!Πάντως το Χ δείχνει value bet...ίσως και χωρίς γκολ!
ναι αλλα αν το παιξεις Χ και γινει το τρελο και ερθει 2 θα χτυπας το κεφαλι σου,θεωρητικα ετσι.
Για αυτο καλυτερα διπλη ευκαιρια Χ2 με πολυ βαρβατη αποδοση 4,00 και ας ευχηθουμε να ερθει
Γαμάτη απόδοση για Χ2!!!
Το διπλό του ΠΑΟ έχει 5,00 και ο άσσος της ΑΕΚ 2,20 στην sportingbet......αλλά ποιος τα παίζει.
Το Χ βολεύει και τους 2 ενώ με το διπλό θα έχει πρόβλημα η Μπάγερν!Στο Χετάφε-Αντερλεχτ που το βλέπουν όλοι στο Χ , δεν αποκλείω το διπλό που πληρώνει 4.75!!!Νομίζω ότι τους συμφέρει πιο πολύ!ναι αλλα αν το παιξεις Χ με αποδοση 4,50 και γινει το τρελο και ερθει 2 θα χτυπας το κεφαλι σου,θεωρητικα ετσι.
Για αυτο καλυτερα διπλη ευκαιρια Χ2 με την εξισου πολυ βαρβατη αποδοση 4,00 και ας ευχηθουμε να ερθει

δηλαδή έπεσε κουβάς?Τρομάρα μας...περιμέναμε να πάρει το Χ ο Άρης!![]()
Ε εντάξει δεν παίξαμε και το σπίτι μας στο Χ του Άρη...εγώ προσωπικά το είχα σε ζητούμενα,έχασα και άλλα οπότε δεν τρέχει τίποτα!Απλά κουβεντιάζαμε με τα παιδιά και είχαμε συμφωνήσει στο Χ και "τσακωνόμασταν" για το ακριβές σκόρ!δηλαδή έπεσε κουβάς?
τελικά ήταν μόνο για οβερ αλλά με ψίχουλα.Ε εντάξει δεν παίξαμε και το σπίτι μας στο Χ του Άρη...εγώ προσωπικά το είχα σε ζητούμενα,έχασα και άλλα οπότε δεν τρέχει τίποτα!Απλά κουβεντιάζαμε με τα παιδιά και είχαμε συμφωνήσει στο Χ και "τσακωνόμασταν" για το ακριβές σκόρ!![]()
Ας είναι καλά ο παπάρας ο Χαλκιάς που έβαλε τον απορροφητήρα στο 3Ε εντάξει δεν παίξαμε και το σπίτι μας στο Χ του Άρη...εγώ προσωπικά το είχα σε ζητούμενα,έχασα και άλλα οπότε δεν τρέχει τίποτα!Απλά κουβεντιάζαμε με τα παιδιά και είχαμε συμφωνήσει στο Χ και "τσακωνόμασταν" για το ακριβές σκόρ!![]()
και με την Ατλέτικο να παίζει με 10
.Πάμε γερά για το Σ/Κ τώρα 
Στο στοίχημα δεν χωράνε συναισθηματισμοί!Το είχα ανφέρει στο θρεντ της ΑΕΚ ότι βλέπω πρόκριση με ήττα...το ματς το χρειαζόντουσαν πιο πολύ οι Ισπανοί! 
Φτου σου προδότη!!!Εγώ την είχα παίξει διπλό φίλε την Βιγιαρεάλ μαζί με το διπλό της Νυρεμβέργης...ταμειάκι!Στο στοίχημα δεν χωράνε συναισθηματισμοί!Το είχα ανφέρει στο θρεντ της ΑΕΚ ότι βλέπω πρόκριση με ήττα...το ματς το χρειαζόντουσαν πιο πολύ οι Ισπανοί!
![]()

μια πρώτη ματιά που έριξα μου αρέσουν τα παρακάτωΚαι εγώ πήγα χθες ταμείο με Κίεβο , Λοριάν και Σεβίλλη!
Σήμερα έχει λίγα παιχνιδάκια,τα ψάχνω ακόμα...